Snöra på dig förklädet, kavla upp ärmarna och sätt på kockmössan. Det här bak-kitet passar perfekt även för de minsta kockarna. Recepten är inte bara välsmakande och enkla, utan också roliga att laga! Älskar du också kombinationen choklad och apelsin? Då kommer det här receptet inte att göra dig besviken! Vi blandar den färdiga bakmixen med chokladknappar, och medan kakan sköter sig själv i ugnen förbereder vi toppingen – apelsinglasyr, apelsinskivor och grovhackade, rostade hasselnötter. Sedan är det bara att hugga in!
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
40 g
Hasselnötter
(Innehåller: Nötter Kan innehålla spår av: Sesam, Spelt, Vete, Korn, Havre, Jordnötter, Råg)
2 st
Apelsin
50 g
Florsocker
(Kan innehålla spår av: Sesam, Spelt, Vete, Korn, Havre, Jordnötter, Råg, Khorasanvete, Gluten, Ägg, Nötter, Kamut, Mjölk, Soja, Lupin)
600 g
Chokladkaksmix
(Innehåller: Vete, Ägg, Gluten, Mjölk Kan innehålla spår av: Nötter, Soja, Senap)
100 g
Mjölkchokladknappar
(Innehåller: Mjölk, Soja Kan innehålla spår av: Sesam, Spelt, Vete, Korn, Havre, Jordnötter, Råg, Gluten, Nötter)