Superenkla och utsökt goda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. Bacon, stekt ägg och koriander – visst låter det som en spännande kombination? Vi brer briochebullar med mornaysås, värmer dem i ugnen och fyller dem med teriyakiglaserat bacon, stekta ägg med sesamfrön och färsk koriander. Lyxfrukost med inspiration från Japan!
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
2 st
Briochebröd
125 g
Bacon, skivor
100 g
Mornaysås
10 g
Sesamfrön
1 portionspåse
Koriander
75 g
Teriyakisås
2 st
Ägg (steg 3)
Värm ugnen till 220 °C/200 °C (varmluft).
Fördela bacon på en plåt med bakplåtspapper och pensla med teriyakisås.
Rosta i ugnen i 13–15 min, eller tills gyllene och spröd.
Dela bröd på mitten och placera på en plåt med bakplåtspapper.
Bre med mornaysås och värm i 3–4 min, eller tills genomvarma.
Finhacka koriander.
Hetta upp en skvätt olivolja i samma stekpanna på medelhög värme.
Knäck i ägg [2 st] och stek i 4–6 min, eller tills äggvitan är fast och äggulan är tillagad efter din smak.
Strö över sesamfrön.
Fyll bröden med bacon, ägg och koriander.