Superenkla och utsökt goda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. En katsu sando är en japansk sandwich som består av saftigt kött, mjukt bröd och en asiatisk sås. Vår version innehåller mjuka briochebröd, panko- och ingefärspanerat fläskkött och spetskål blandat med asiatisk majonnäs.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
25 g
Pankoströbröd
(Innehåller: Gluten, Vete)
5 g
Ginger Ninja
(Innehåller: Senap, Ägg)
2 st
Briochebröd
(Innehåller: Ägg, Gluten, Mjölk, Vete Kan innehålla spår av: Sesam, Soja)
150 g
Förskuren spetskål
250 g
Skivad fläskkotlett
50 g
Vegansk asiatisk majonnäs
(Innehåller: Gluten, Sesam, Soja, Vete)
2 msk
Mjöl till panering
¼ tsk
Salt till panering
1 st
Ägg till panering
½ tsk
Salt till sallad
1 msk
Olja till stekning
Värm ugnen till 220 °C/200 °C (varmluft).
Dela bröd på mitten, placera dem direkt på ugnsgallret och värm i ugnen i 3–4 min.
Blanda vetemjöl, salt och en nypa peppar i en djup tallrik.
Vispa ägg i en annan djup tallrik.
Blanda panko og Ginger Ninja i en tredje djup tallrik.
Vänd kött först i mjöl, sen ägg och till sist panko. Lägg över på en tallrik.
TIPS: Om du inte har ägg kan du använda 2 msk mjölk istället.
Hetta upp en stor stekpanna på medelhög värme och tillsätt olivolja så det täcker pannan.
Stek kött i 3–4 min per sida, eller tills gyllene och genomstekt. Lägg över på en tallrik med hushållspapper.
TIPS: 1) Köttet är färdiglagat när det är utan inslag av rosa. 2) Tillsätt extra olja vid behov så köttet inte fastnar i stekpannan. 3) Stek i omgångar vid behov.
Under tiden, blanda asiatisk majonnäs, salt och en nypa peppar i en stor skål.
Vänd ner kål i skålen.
Fyll briochebröd med kött och kålsallad.
Slå in i papper och halvera när de ska ätas.