
Vi kategoriserar recept som “Klimatsmarta” om de producerar minst 50 % mindre koldioxid än en genomsnittlig måltid från HelloFresh. Du kan hitta mer information i vårt Hjälpcenter.
Thailand står för inspirationen till kvällens middag som består av en värmande kidneybönscurry med en mängd spännande smaker. Vi kokar citrongräsris och lagar vår curry med kokosmjölk, sojasås, spenat, lime, paprika och vår egen kryddbandning Ga-Laksa. Till sist toppar vi hela härligheten med chiliolja och en krispig blandning av rostad lök, jordnötter och koriander.
Produceras i en anläggning som hanterar ägg, mjölk, fisk, jordnötter, sesamfrö, skaldjur, soja, trädnötter och vete.
1 paket
Kidneybönor
200 ml
Kokosmjölk
1 st
Vitlöksklyfta
1 portionspåse
Koriander
½ st
Lime
150 g
Långkornigt vitt ris
8 g
Ga-Laksa
25 ml
Sojasås
(Innehåller: Vete, Soja, Gluten)
1 st
Citrongräs
½ st
Rostad lök
(Innehåller: Gluten)
20 g
Saltade jordnötter
(Innehåller: Jordnötter Kan innehålla spår av: Sesam, Nötter)
1 st
Paprika
30 g
Spenat
(Kan innehålla spår av: Selleri)
1 g
Chiliflakes
½ msk
Olivolja (steg 1)
½ tsk
Salt (steg 1)
2.5 dl
Vatten (steg 1)
1.5 msk
Olivolja (steg 2)
1 msk
Olivolja (steg 3)
½ dl
Vatten (steg 4)





