Bagels med kallrökt lax och färskost
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bagels med kallrökt lax och färskost

Bagels med kallrökt lax och färskost

2 portioner | med dill & soltorkad tomat

Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. Det finns en god anledning till att rökt lax och färskost är en klassisk bagelkombination – de smakar fantastiskt ihop! Vi väljer att även tillsätta soltorkade tomater och färsk dill och att rosta våra bagels gyllene i ugnen för den ultimata helgfrukosten.

Taggar:
<650 kcal 2P-baserat
Allergener:
Mjölk
Fisk
Korn
Gluten
Sesam
Vete

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid15 minuter
fem minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Färskost

(Innehåller Mjölk)

50 g

Soltorkade tomater

100 g

Kallrökt lax

(Innehåller Fisk)

2 st

Sesambagel

(Innehåller Korn, Gluten, Sesam, Vete)

1 portionspåse

Dill

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2632 kJ
Energi (kcal)629 kcal
Fett29.7 g
varav mättat13.7 g
Kolhydrater66 g
varav socker9.7 g
Protein27.2 g
Salt4 g

Köksredskap

Bakplåt

Instruktioner

Rosta bagels
1

Dela på bagels.

Om du vill rosta bagels, värm ugnen till 220 ºC/200 °C (varmluft).

Placera bagels, skärsidan upp, på en plåt med bakplåtspapper.Baka i ugnen i 6–8 min, eller tills krispiga och gyllene.

TIPS: Våra bagels kan ätas rätt ur påsen, men vi rekommenderar att rosta dom.

Bre på färskost
2

Lägg bagels på tallrikar och bre färskost på båda halvor.

Krydda med salt och peppar.

Förbered råvaror
3

Grovhacka dill och soltorkade tomater.

Servera
4

Toppa bagels med kallrökt lax, dill och soltorkade tomater.

Meal right image

Upptäck liknande recept

Meal left image