Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. Det finns en god anledning till att rökt lax och färskost är en klassisk bagelkombination – de smakar fantastiskt ihop! Vi väljer att även tillsätta soltorkade tomater och färsk dill och att rosta våra bagels gyllene i ugnen för den ultimata helgfrukosten.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
150 g
Färskost
(Innehåller Mjölk)
50 g
Soltorkade tomater
100 g
Kallrökt lax
(Innehåller Fisk)
2 st
Sesambagel
(Innehåller Korn, Gluten, Sesam, Vete)
1 portionspåse
Dill
Dela på bagels.
Om du vill rosta bagels, värm ugnen till 220 ºC/200 °C (varmluft).
Placera bagels, skärsidan upp, på en plåt med bakplåtspapper.Baka i ugnen i 6–8 min, eller tills krispiga och gyllene.
TIPS: Våra bagels kan ätas rätt ur påsen, men vi rekommenderar att rosta dom.
Lägg bagels på tallrikar och bre färskost på båda halvor.
Krydda med salt och peppar.
Grovhacka dill och soltorkade tomater.
Toppa bagels med kallrökt lax, dill och soltorkade tomater.