Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
2 st
Pitabröd
(Innehåller Gluten, Vete)
100 g
Prosciutto
40 g
Rucola
40 g
Finriven ost
(Innehåller Mjölk, Ägg)
1 portionspåse
Basilika
40 g
Valnötter
(Innehåller Nötter Kan innehålla Sesam, Jordnötter)
4 msk
Olivolja (steg 2)
¼ tsk
Salt (steg 2)
Värm ugnen till 200ºC/180°C (varmluft).
Placera pitabröd på ett bakplåtspapper direkt på gallret, strö över hälften av riven ost, och baka i 3-4 min, eller tills uppvärmda.
Under tiden, finhacka valnötter och basilika.
Blanda valnötter, basilika, resterande ost, olivolja [4 msk], salt [1/4 tsk] och en nypa peppar i en liten skål.
Skölj rucola.
Lägg upp pitabröd på tallrikar och toppa med rucola och prosciutto.
Ringla över pesto på pitabröd.