Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. Burgare smakar extra gott på grillen! Här toppar vi nötfärsen med riven ost för extra smak och serverar biffarna i varma briochebröd med tomat, sallad och en underbar tryffelaioli.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
2 st
Briochebröd
(Innehåller: Ägg, Gluten, Mjölk, Vete Kan innehålla spår av: Sesam, Soja)
225 g
Nötfärs
1 st
Tomat
20 g
Finriven ost
(Innehåller: Ägg, Mjölk)
8 ml
Tryffelolja
1 st
Sallad
80 g
Aioli
(Innehåller: Ägg, Senap)
½ tsk
Salt till kött
Värm grillen till hög värme.
Forma färsen till biffar med fuktiga händer (1 per person). Krydda med salt och en nypa peppar.
Grilla biffar i 3–4 min per sida, eller tills brynta och genomstekta.
Toppa biffar med riven ost när de nästan är färdiga och låt osten smälta.
VIKTIGT: Biffarna är färdiglagade när de inte längre är rosa i mitten.
Skär tomat i tunna skivor.
Ansa sallad och separara salladsblad.
Dela bröd på mitten.
Placera bröd direkt på grillen med skärsidan ner och grilla i 1–2 min.
Blanda aioli och tryffelolja i en liten skål.
Bre bröd med tryffelaioli.
Fyll bröd med sallad, tomat och biffar.