Skip to main content
Grillad gourmetburgare
Grillad gourmetburgare

Grillad gourmetburgare

2 portioner | med tryffelaioli och riven ost

Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. Burgare smakar extra gott på grillen! Här toppar vi nötfärsen med riven ost för extra smak och serverar biffarna i varma briochebröd med tomat, sallad och en underbar tryffelaioli.

Allergener:
Ägg
Gluten
Mjölk
Vete
Senap

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid20 minuter
20 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

2 st

Briochebröd

(Innehåller: Ägg, Gluten, Mjölk, Vete Kan innehålla spår av: Sesam, Soja)

225 g

Nötfärs

1 st

Tomat

20 g

Finriven ost

(Innehåller: Ägg, Mjölk)

8 ml

Tryffelolja

1 st

Sallad

80 g

Aioli

(Innehåller: Ägg, Senap)

Ingår inte i din leverans

½ tsk

Salt till kött

Näringsvärden

Energi (kJ)3372 kJ
Energi (kcal)806 kcal
Fett51.3 g
varav mättat12 g
Kolhydrater48 g
varav socker11.8 g
Kostfiber2.6 g
Protein36.1 g
Salt3.2 g
Trans Fat0.1 g
Potassium123 mg
Calcium5.5 mg
Iron0.2 mg

Instruktioner

Grilla burgare
1

Värm grillen till hög värme.

Forma färsen till biffar med fuktiga händer (1 per person). Krydda med salt och en nypa peppar.

Grilla biffar i 3–4 min per sida, eller tills brynta och genomstekta.

Toppa biffar med riven ost när de nästan är färdiga och låt osten smälta.

VIKTIGT: Biffarna är färdiglagade när de inte längre är rosa i mitten.

Förbered grönsaker
2

Skär tomat i tunna skivor.

Ansa sallad och separara salladsblad.

Grilla bröd
3

Dela bröd på mitten.

Placera bröd direkt på grillen med skärsidan ner och grilla i 1–2 min.

Blanda aioli och tryffelolja i en liten skål.

Servera
4

Bre bröd med tryffelaioli.

Fyll bröd med sallad, tomat och biffar.