Skip to main content
Caprese quesadillas

Caprese quesadillas

med guacamole och rucolasallad

.

Allergener:
Gluten
Hvede
Milk
Schwefeldioxide und Sulfite

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid15 minuter
NivåMedel

Ingredienser

Antal portioner

2

Tomat

150

Crème fraiche

15

Balsamvinäger

4

Tortillabröd

50

Riven mozzarella

60

Pesto, grön

1

Rödlök

1

Basilika

70

Rucola

1

Lime

1

Avokado

Näringsvärden

Energi (kcal)965 kcal
Energi (kJ)4037 kJ
Fett35.9 g
varav mättat7.9 g
Kolhydrater127.3 g
varav socker4.6 g
Protein29 g
Salt3.8 g

Instruktioner

1


2

ALL TEXT IN TIP SECTIONS: Bre halva sidan av varje tortilla med crème fraiche (använd endast hälften!). Bre ett tunt lager pesto på den andra halvan. Placera tomat, rödlök, basilika och riven mozzarella [1/2 påse, 2 pers] ovanpå sidan med crème fraiche. Krydda med en nypa salt* och peppar*. Vik varje tortilla på mitten till halvmånar.TIPS: Den andra hälften crème fraiche ska vi använda till guacamolen i steg 5. 

3


4


5


6

Lägg upp rucola på era tallrikar och ringla över en skvätt balsamvinäger. Fördela därefter era quesadillas och guacamolen.