
En krämig ravioli är perfekt att svänga ihop när tiden är knapp och magarna kurrar. Vi börjar med att steka zucchini och pangrattato. Zucchinin och ravioli får lov att kokas färdigt i en god och vacker sås som får härligt grön färg av spenat och pesto. En perfekt vardagsrätt som lagas på under en halvtimme!
Produceras i en anläggning som hanterar ägg, mjölk, fisk, jordnötter, sesamfrö, skaldjur, soja, trädnötter och vete.
1
Matlagningsgrädde
(Innehåller: Mjölk)
60
Spenat
(Kan innehålla spår av: Selleri)
1
Vitlöksklyfta
250
Ravioli med ricotta och spenat
60
Pesto, grön
(Innehåller: Mjölk, Sulfiter)
4
Grönsaksbuljong
20
Finriven ost
30
Pankoströbröd
(Innehåller: Gluten, Vete)
1
Basilika
1
Zucchini
2
Vatten (steg 4)

Finhacka vitlök. Tärna zucchini i 1 cm stora bitar. Skölj spenat. Blanda panko, riven hårdost och en generös skvätt olivolja* i en liten skål. Krydda med salt* och peppar*.

Hetta upp en generös skvätt olivolja* i en stor stekpanna på medelhög värme. Stek pankomix tills gyllene, 2-3 min. Överför till en skål.

Hetta upp en ny skvätt olivolja* i stekpannan. Fräs vitlök i 30 s. Tillsätt zucchini och stek tills mjuk, 2-3 min. Krydda med salt* och peppar*.

Rör i matlagningsgrädde, grönsaksbuljong, pesto och vatten* [2 msk | 4 msk] till stekpannan. Tillsätt ravioli i ett lager. Koka upp såsen, sänk sen till medelvärme. Sjud under omrörning tills såsen har tjocknat och ravioli är mjuk, 5-7 min. Tillsätt spenat och låt mjukna under försiktig omrörning.

Finhacka basilika.

Lägg upp krämig ravioli i skålar och strö över pangrattato.
Garnera med basilika.