topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
One-pan ravioli

One-pan ravioli

med pangrattato och spenat

En krämig ravioli är perfekt att svänga ihop när tiden är knapp och magarna kurrar. Vi börjar med att steka zucchini och pangrattato. Zucchinin och ravioli fĂ¥r lov att kokas färdigt i en god och vacker sĂ¥s som fĂ¥r härligt grön färg av spenat och pesto. En perfekt vardagsrätt som lagas pĂ¥ under en halvtimme!

Taggar:
Snabb
Allergener:
Mjölk
•Sulfiter
•Gluten
•Vete

Läs produktetiketten för att fĂ¥ all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid15 minuter
15 minuter
NivĂ¥Medel

Ingredienser

Antal portioner

1

Matlagningsgrädde

(InnehĂ¥ller Mjölk)

60

Spenat

(Kan innehĂ¥lla Selleri)

1

Vitlöksklyfta

250

Ravioli med ricotta och spenat

60

Pesto, grön

(InnehĂ¥ller Mjölk, Sulfiter)

4

Grönsaksbuljong

20

Finriven ost

30

Pankoströbröd

(InnehĂ¥ller Gluten, Vete)

1

Basilika

1

Zucchini

IngĂ¥r inte i din leverans

2

Vatten (steg 4)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kcal)358 kcal
Energi (kJ)1497 kJ
Fett28.12 g
varav mättat11 g
Kolhydrater5.4 g
varav socker5.4 g
Protein7.43 g
Salt1.8 g

Instruktioner

Förbered rĂ¥varor
1

Finhacka vitlök. Tärna zucchini i 1 cm stora bitar. Skölj spenat. Blanda panko, riven hĂ¥rdost och en generös skvätt olivolja* i en liten skĂ¥l. Krydda med salt* och peppar*.

Stek pangrattato
2

Hetta upp en generös skvätt olivolja* i en stor stekpanna pĂ¥ medelhög värme. Stek pankomix tills gyllene, 2-3 min. Ă–verför till en skĂ¥l.

Stek zucchini
3

Hetta upp en ny skvätt olivolja* i stekpannan. Fräs vitlök i 30 s. Tillsätt zucchini och stek tills mjuk, 2-3 min. Krydda med salt* och peppar*.

Tillsätt ravioli
4

Rör i matlagningsgrädde, grönsaksbuljong, pesto och vatten* [2 msk | 4 msk] till stekpannan. Tillsätt ravioli i ett lager. Koka upp sĂ¥sen, sänk sen till medelvärme. Sjud under omrörning tills sĂ¥sen har tjocknat och ravioli är mjuk, 5-7 min. Tillsätt spenat och lĂ¥t mjukna under försiktig omrörning.

Hacka basilika
5

Finhacka basilika.

Servera
6

Lägg upp krämig ravioli i skĂ¥lar och strö över pangrattato

Garnera med basilika.