I kväll drömmer vi oss bort till Medelhavets varma stränder och lagar en snabb räkpasta med härliga örtkryddor. Vi kokar spaghetti och vänder den i en gräddsås med räkor, lök, körsbärstomater och spenat. Våra kryddblandningar Mamas Favorit och Medelhavets Pärla ger helt rätt smak, och pastan får en både krämig och knaprig topping i form av finriven ost och pumpakärnor.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
4 g
Mamas Favorit
(Innehåller: Ägg)
125 g
Körsbärstomater
4 g
Medelhavets Pärla
150 ml
Matlagningsgrädde
(Innehåller: Mjölk)
10 g
Pumpakärnor
(Kan innehålla spår av: Spelt, Jordnötter, Sesam, Vete, Havre, Nötter, Korn, Kamut, Råg)
150 g
Kungsräkor
(Innehåller: Kräftdjur)
1 g
Spaghetti
(Innehåller: Vete, Gluten Kan innehålla spår av: Senap, Soja)
20 g
Finriven ost
(Innehåller: Mjölk, Ägg)
4 g
Grönsaksbuljong
(Innehåller: Selleri)
1 st
Lök
60 g
Spenat
½ dl
Sparat nudelvatten
½ msk
Olja till stekning
¼ tsk
Salt till räkor
½ dl
Vatten till sås