I kväll drömmer vi oss bort till Medelhavets varma stränder och lagar en snabb räkpasta med härliga örtkryddor. Vi kokar spaghetti och vänder den i en gräddsås med räkor, lök, körsbärstomater och spenat. Våra kryddblandningar Mamas Favorit och Medelhavets Pärla ger helt rätt smak, och pastan får en både krämig och knaprig topping i form av finriven ost och pumpakärnor.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
1 paket
Spaghetti
(Innehåller Gluten, Vete Kan innehålla Soja)
150 ml
Matlagningsgrädde
(Innehåller Mjölk)
20 g
Finriven ost
(Innehåller Mjölk, Ägg)
150 g
Räkor
(Innehåller Kräftdjur)
4 g
Medelhavets Pärla
60 g
Spenat
(Kan innehålla Selleri)
4 g
Mamas Favorit
(Innehåller Ägg)
4 g
Grönsaksbuljong
(Innehåller Selleri)
1 st
Lök
10 g
Pumpakärnor
(Kan innehålla Spelt, Jordnötter, Sesam, Vete, Havre, Nötter, Korn, Kamut, Råg)
125 g
Körsbärstomater
½ msk
Olivolja (steg 2)
¼ tsk
Salt (steg 2)