Skip to main content
Indiskt naanbröd och myntachutney
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Indiskt naanbröd och myntachutney

2 portioner | med vitlökssmör

Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. Hela köket kommer att dofta fantastiskt när du gräddar våra härliga naanbröd med vitlökssmör! Servera dem med en smakrik mynta- och aprikoschutney som ett gott snack eller tillbehör till en indisk middag.

Allergener:
Vete
Gluten
Mjölk
Senap

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid15 minuter
fem minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

2 st

Naanbröd

(Innehåller: Vete, Gluten, Mjölk)

100 g

Aprikoschutney

(Innehåller: Senap)

1 st

Mynta

1 st

Vitlöksklyfta

Ingår inte i din leverans

1 msk

Smör till smör

¼ tsk

Salt till smör

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2180 kJ
Energi (kcal)521 kcal
Fett15.3 g
varav mättat4.9 g
Kolhydrater81.6 g
varav socker18.8 g
Protein12.1 g
Salt1.9 g

Instruktioner

1

Värm ugnen till 220 °C/200 °C (varmluft).

Finhacka eller pressa vitlök.

Blanda vitlök, smör och salt i en liten skål.

2

Håll naanbröd under rinnande vatten i 2 sek.

Bre naanbröd med vitlökssmör.

Värm naanbröd i ett foliepaket i ugnen i 4–5 min.

3

Under tiden, finhacka mynta.

Blanda aprikoschutney och mynta i en liten skål.

4

Servera vitlöksnaan med myntachutney.

Meal right image

Upptäck liknande recept

Meal left image