Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. Hela köket kommer att dofta fantastiskt när du gräddar våra härliga naanbröd med vitlökssmör! Servera dem med en smakrik mynta- och aprikoschutney som ett gott snack eller tillbehör till en indisk middag.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
2 st
Naanbröd
(Innehåller: Vete, Gluten, Mjölk)
100 g
Aprikoschutney
(Innehåller: Senap)
1 st
Mynta
1 st
Vitlöksklyfta
1 msk
Smör till smör
¼ tsk
Salt till smör
Värm ugnen till 220 °C/200 °C (varmluft).
Finhacka eller pressa vitlök.
Blanda vitlök, smör och salt i en liten skål.
Håll naanbröd under rinnande vatten i 2 sek.
Bre naanbröd med vitlökssmör.
Värm naanbröd i ett foliepaket i ugnen i 4–5 min.
Under tiden, finhacka mynta.
Blanda aprikoschutney och mynta i en liten skål.
Servera vitlöksnaan med myntachutney.