Cannellini bean korma
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Cannellini bean korma

with crunchy almonds and apricot chutney

Taggar:
Vegetarisk
•Snabb
•Mjölkfri
Allergener:
Senap
•Selleri
•Vete
•Soja
•Gluten
•Nötter

Läs produktetiketten för att fĂ¥ all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid20 minuter
20 minuter
NivĂ¥Lätt

Ingredienser

Antal portioner

150 g

LĂ¥ngkornigt vitt ris

½ st

Lime

2 st

Tomat

2 st

Morot

20 g

Gul currypasta

(InnehĂ¥ller Senap)

4 g

Grönsaksbuljong

(InnehĂ¥ller Selleri)

25 ml

SojasĂ¥s

(InnehĂ¥ller Vete, Soja, Gluten)

4 g

Milda Mahal

200 ml

Kokosmjölk

1 paket

Cannelinibönor

50 g

Aprikoschutney

(InnehĂ¥ller Senap)

1 portionspĂ¥se

Koriander

20 g

Mandlar

(InnehĂ¥ller Nötter Kan innehĂ¥lla RĂ¥g, Sesam, Spelt, Vete, Korn, Gluten, Havre, Jordnötter)

IngĂ¥r inte i din leverans

3 dl

Vatten (steg 1)

½ tsk

Salt (steg 1)

1 msk

Olivolja (steg 3)

¼ dl

Vatten (steg 4)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3682 kJ
Energi (kcal)880 kcal
Fett33.2 g
varav mättat17.2 g
Kolhydrater115.4 g
varav socker21.8 g
Protein22.6 g
Salt8 g

Köksredskap

•Stekpanna
•Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6