Hugg in i vår matiga sandwich fullproppad med knaprig bacon, stekta skogschampinjoner och tunna äppleskivor.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
50
Majonnäs
(Innehåller Senap, Ägg)
200
Champinjoner
15
Balsamvinäger
140
Bacon, skivor
1
Bladpersilja
1
Äpple
60
Salladsmix
1
Rödlök
2
Vitlöksklyfta
1
Baguette
Sätt ugnen på 220°C/200°C varmluft. Placera baconskivorna på en plåt med bakplåtspapper. Tillaga i toppen av ugnen i ca 15 min, eller tills krispiga.
Skär svamp i tunna skivor. Skiva rödlök tunt. Finhacka vitlök.
Hetta upp en skvätt olivolja* i en stekpanna på hög värme. Fräs rödlök, svamp, balsamvinäger och hälften av vitlöken i ca 5 min.
Finhacka persilja. Blanda persilja, resterande vitlök och olivolja* [2 msk, 2 pers | 4 msk, 4 pers] i en skål.
Dela brödet på både längden och bredden, och bre dem med kryddolja. Värm brödet i ugnen i 7-8 min. Skär äpple i tunna skivor.
När brödet är klart, bre majonnäs på bottenskivan. Placera svamp, bacon och salladsmix ovanpå och toppa med äppleskivor. På med locket och hugg in