HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconBaconsandwich
topBanner
Baconsandwich

Baconsandwich

med skogschampinjoner och äppelskivor

Hugg in i vår matiga sandwich fullproppad med knaprig bacon, stekta skogschampinjoner och tunna äppleskivor.

Taggar:SnabbLättlagad
Allergener:äggsenapsulfitergluten

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener.

Tillagningstid25 minuter
tio minuter
SvårighetsgradMedel
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

50 g

Majonnäs

(Innehållerägg, senap)

15 ml

Champinjoner

125 g

Balsamvinäger

(Innehållersulfiter)

Bacon, skivor

Bladpersilja

Äpple

Salladsmix

Rödlök

Vitlöksklyfta

Baguette

(InnehållerglutenKan innehållaKan innehålla spår av sesam)
Näringsvärden
Näringsvärdenarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100 g
Energi (kJ)1443.0615 kJ
Energi (kcal)344.9 kcal
Fett33.075 g
varav mättat9.4 g
Kolhydrater2.5 g
varav socker0.9 g
Protein9.6625 g
Salt1.5 g
Instruktioner
Instruktionerarrow up iconarrow up icon
1

Sätt ugnen på 220°C/200°C varmluft. Placera baconskivorna på en plåt med bakplåtspapper. Tillaga i toppen av ugnen i ca 15 min, eller tills krispiga. 

2

Skär svamp i tunna skivor. Skiva rödlök tunt. Finhacka vitlök.

3

Hetta upp en skvätt olivolja* i en stekpanna på hög värme. Fräs rödlök, svamp, balsamvinäger och hälften av vitlöken i ca 5 min.

4

Finhacka persilja. Blanda persilja, resterande vitlök och olivolja* [2 msk, 2 pers | 4 msk, 4 pers] i en skål. 

5

Dela brödet på både längden och bredden, och bre dem med kryddolja. Baka brödet i ugnen i 7-8 min. Skär äpple i tunna skivor. 

6

När brödet är klart, bre majonnäs på bottenskivan. Placera svamp, bacon och salladsmix ovanpå och toppa med äppleskivor. På med locket och hugg in!