topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Baconsandwich

Baconsandwich

med skogschampinjoner och äppelskivor

Hugg in i vår matiga sandwich fullproppad med knaprig bacon, stekta skogschampinjoner och tunna äppleskivor.

Taggar:
Snabb
Lättlagad
Allergener:
Senap
Ägg

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid25 minuter
tio minuter
SvårighetsgradMedel

Ingredienser

Antal portioner

125

Bacon, skivor

1

Baguette

1

Äpple

50

Majonnäs

(Innehåller Senap, Ägg)

60

Salladsmix

15

Balsamvinäger

200

Champinjoner

1

Rödlök

3

Vitlöksklyfta

1

Bladpersilja

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kcal)345 kcal
Energi (kJ)1443 kJ
Fett33.08 g
varav mättat9.4 g
Kolhydrater2.5 g
varav socker0.9 g
Protein9.66 g
Salt1.5 g

Instruktioner

Stek bacon
1

Sätt ugnen på 220°C/200°C varmluft. Placera baconskivorna på en plåt med bakplåtspapper. Tillaga i toppen av ugnen i ca 15 min, eller tills krispiga. 

Förbered grönsaker
2

Skär svamp i tunna skivor. Skiva rödlök tunt. Finhacka vitlök.

Fräs svamp
3

Hetta upp en skvätt olivolja* i en stekpanna på hög värme. Fräs rödlök, svamp, balsamvinäger och hälften av vitlöken i ca 5 min.

Hacka persilja
4

Finhacka persilja. Blanda persilja, resterande vitlök och olivolja* [2 msk, 2 pers | 4 msk, 4 pers] i en skål. 

Bre persiljeolja
5

Dela brödet på både längden och bredden, och bre dem med kryddolja. Baka brödet i ugnen i 7-8 min. Skär äpple i tunna skivor. 

Servera
6

När brödet är klart, bre majonnäs på bottenskivan. Placera svamp, bacon och salladsmix ovanpå och toppa med äppleskivor. På med locket och hugg in!