Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. Bjud en vän eller kollega på lunch och njut av varma baguetter fyllda med kallrökt lax, färsk sparris och krämig citrondressing. Snabbt, enkelt och gott – precis som vi vill ha det.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
100 g
Kallrökt lax
(Innehåller: Fisk)
50 ml
Citrondressing med kärnmjölk
(Innehåller: Senap, Ägg, Mjölk Kan innehålla spår av: Selleri, Soja)
2 st
Baguette
(Innehåller: Vete, Gluten)
1 paket
Sparris, grön
Värm ugnen till 220 °C/200 °C (varmluft).
Dela baguette på längden och placera med skärsidan uppåt på en plåt med bakplåtspapper.
Rosta i 6–8 min, eller tills spröd och gyllene.
TIPS: Våra baguetter kan ätas rätt ur påsen, men vi rekommenderar att rosta dem.
Skär bort 2 cm i botten på sparrisen.
Skala sparris i långa band med en potatisskalare och finhacka den sista innersta biten.
TIPS: Du kan också skära sparrisen i tunna skivor.
Fyll baguetter med rökt lax, citrondressing och sparris.