Sandwich med kallrökt lax och sparris
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sandwich med kallrökt lax och sparris

Sandwich med kallrökt lax och sparris

2 portioner | och krämig citrondressing

Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. Bjud en vän eller kollega på lunch och njut av varma baguetter fyllda med kallrökt lax, färsk sparris och krämig citrondressing. Snabbt, enkelt och gott – precis som vi vill ha det.

Allergener:
Fisk
Senap
Ägg
Mjölk
Vete
Gluten

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstidtio minuter
tio minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

100 g

Kallrökt lax

(Innehåller: Fisk)

50 ml

Citrondressing med kärnmjölk

(Innehåller: Senap, Ägg, Mjölk Kan innehålla spår av: Selleri, Soja)

2 st

Baguette

(Innehåller: Vete, Gluten)

1 paket

Sparris, grön

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2127 kJ
Energi (kcal)508 kcal
Fett16.4 g
varav mättat2.4 g
Kolhydrater70.1 g
varav socker0.9 g
Protein22.6 g
Salt4.2 g

Instruktioner

Rosta baguette
1

Värm ugnen till 220 °C/200 °C (varmluft).

Dela baguette på längden och placera med skärsidan uppåt på en plåt med bakplåtspapper.

Rosta i 6–8 min, eller tills spröd och gyllene.

TIPS: Våra baguetter kan ätas rätt ur påsen, men vi rekommenderar att rosta dem.

Förbered sparris
2

Skär bort 2 cm i botten på sparrisen.

Gör sparrisband
3

Skala sparris i långa band med en potatisskalare och finhacka den sista innersta biten.

TIPS: Du kan också skära sparrisen i tunna skivor.

Servera
4

Fyll baguetter med rökt lax, citrondressing och sparris.

Meal right image

Upptäck liknande recept

Meal left image