HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPulled Beans Tacos
topBanner
Pulled beans tacos

Pulled beans tacos

med cajunmajo och tomatsalsa

Populär

Taco tisdag eller taco fredag? Du bestämmer! Vi steker pulled beans, som blixtsnabbt får du den perfekta tacosmaken av vår Tex-Mex kryddblandning. Vi rör ihop en fantastisk tomatsalsa, med karakteristisk smak av koriander. Vi bygger våra tacos med pulled beans, tomatsalsa, coleslaw, och en ljuvlig cajunmajo. Och så lite jalapeño till de modiga!

Taggar:Snabb
Allergener:sojaäggglutensulfitersenap

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid15 minuter
15 minuter
SvårighetsgradMedel
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

240 g

Pulled beans

(Innehållersoja, ägg, gluten)

8 st

Minitortillas

(Innehållergluten)

75 g

Strimlad salladsmix

5 g

Tex-Mex

2 st

Tomat

1 st

Ekologisk lime

1 portionspåse

Koriander

1 st

Jalapeno

½ st

Rödlök

4 g

Ay Cajun-ba

(Innehållersulfiter)

50 g

Majonnäs

(Innehållerägg, senap)

1 st

Morot

Näringsvärden
Näringsvärdenarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100 g
Energi (kcal)837.905 kcal
Energi (kJ)3505.7947 kJ
Fett35.8068 g
varav mättat3.9 g
Kolhydrater83.1305 g
varav socker11.6 g
Protein41.995 g
Salt4.5 g
Köksredskap
Köksredskaparrow down iconarrow down icon
Stekpanna
Rivjärn
Instruktioner
Instruktionerarrow up iconarrow up icon
1

Riv morot (oskalad) grovt. Finhacka tomat och rödlök [1/2 st, 2P]. Skiva jalapeño tunt. Grovhacka koriander. Skär lime i klyftor.

2

Hetta upp en skvätt olivolja* i en stor stekpanna på medelhög värme. Tillsätt pulled beans, Tex-Mex, en skvätt vatten*, en nypa salt* och peppar*. Stek tills brynt, 3-4 min.

3

Blanda majonnäs, Ay Cajun-ba och en skvätt vatten* i en liten skål.

4

Blanda tomat, rödlök (använd mindre om du inte är så förtjust i lök), en generös skvätt limejuice, och hälften av koriandern i en medelstor skål. Krydda med en nypa salt* och peppar*.

5

Blanda salladsmix [1/2 påse, 2P], morot, en skvätt limejuice och cajunmajo [1 msk | 2 msk] i en stor skål. Värm tortillas snabbt på en torr stekpanna eller på en tallrik i micron i 10 s intervaller, tills genomvarma.

6

Sätt fram allt på bordet. Bre cajunmajo på tortillas, och toppa med coleslaw, pulled beans och tomatsalsa. Garnera med jalapeño och resterande koriander.