.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
15
Balsamvinäger
½
Zucchini
200
Skogschampinjoner
1
Lök
2
Vitlöksklyfta
½
Timjan
250
Matlagningsgrädde
(Innehåller Mjölk)
4
Grönsaksbuljong
250
Spaghetti
20
Pecorino Romano ost
1
Bladpersilja
Bacon, skivor
5
Vatten
Koka upp vatten* i en vattenkokare. Riv zucchini [1/2 st, 2 pers]. Skiva champinjoner. Finhacka lök och vitlök. Plocka timjanbladen, kasta stjälken.
Skär eller klipp bacon i 2 cm breda bitar.
Hetta upp en skvätt olja* i en stor kastrull på hög värme. Fräs bacon, svamp, lök och vitlök i 2-3 min tills baconbitarna fått lite färg.
Tillsätt timjanblad, matlagningsgrädde, grönsaksbuljong, balsamvinäger, zucchini, spaghetti och det kokande vattnet* (se ingredienslistan). Se till att pastan täcks av vätskan. Låt koka upp, sänk till medelvärme och låt din one pot sjuda i 10-12 min under lock tills pastan är klar. Rör om då och då.TIPS: Vi rekommenderar att krydda med timjan efter smak, då kryddan kan vara ganska dominant.
Finriv pecorino. Plocka och grovhacka persiljebladen, kasta stjälkarna.
När spaghettin är färdigkokt är din one pot pasta klar. Fördela mellan era tallrikar och strö över pecorino och persilja.