Taco tisdag eller taco fredag? Du bestämmer! Vi steker kolja, som blixtsnabbt får du den perfekta tacosmaken av vår Tex-Mex kryddblandning. Vi rör ihop en fantastisk pico de gallo med tomat, rödlök och lime, och så blandar vi ihop en krispig rödkålsslaw med morot och majonnäs. Vi bygger våra mexikanska fisktacos med rödkålsslaw, kolja och pico de gallo.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
250
Kolja
(Innehåller Fisk)
8
Minitortillas
(Innehåller Gluten, Vete)
1
Lime
75
Rödkål, förskuren
2
Tomat
1
Rödlök
5
Tex-Mex
25
Majonnäs
(Innehåller Senap, Ägg)
1
Morot
¼
Salt (steg 2)
¼
Salt (steg 3)
2
Olivolja (steg 3)
Sätt på ugnen på 220°C/200°C varmluft (om du inte har en mikrovågsugn).
Riv morot (oskalad) grovt.
Skär lime i klyftor.
Blanda morot, rödkål, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk], en nypa peppar, majonnäs och en skvätt limejuice i en medelstor skål.
Tärna tomat i 1 cm stora bitar.
Finhacka rödlök.
Blanda tomat, rödlök, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk], limejuice [1/2 msk I 1 msk] och olivolja [2 msk I 4 msk] i en skål.
Hetta upp en skvätt olivolja i en stor stekpanna på medelhög värme.
Torka av fisk med hushållspapper och krydda den med Tex-Mex och en nypa salt och peppar.
Stek fisk i 2-3 min per sida, eller tills gyllene och genomstekt.
TIPS: Fisken är klar när fiskköttet är vitt/ogenomskinligt och lätt faller isär.
Under tiden, värm tortillas i 30-60 sek i mikrovågsugnen, eller täckta med folie i ugnen i 4-5 min.
Dela fisk i stora strimlor med en gaffel.
Fyll tortillas med rödkålsslaw, fisk och pico de gallo.