topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tunacado-wrap

Tunacado-wrap

2 portioner | med srirachamajo & salladslök

Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. Tortillawraps med tonfisk och avokado är en perfekt lunch som går snabbt att svänga ihop. Tonfisken får sällskap av srirachamajonnäs och salladslök i en krämig blandning med lagom sting och vi tillsätter sallad och basilika till wrapsen.

Allergener:
Gluten
Vete
Fisk

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstidtio minuter
tio minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

2 st

Tortillabröd

(Innehåller Gluten, Vete)

160 g

Tonfisk i vatten

(Innehåller Fisk)

1 st

Avokado

200 g

Romansallad

1 st

Salladslök

100 g

Vegansk srirachamajonnäs

1 portionspåse

Basilika

Ingår inte i din leverans

¼ tsk

Salt till fisk

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2911 kJ
Energi (kcal)696 kcal
Fett46.5 g
varav mättat5.8 g
Kolhydrater42.9 g
varav socker8.6 g
Protein21.3 g
Salt2.3 g

Instruktioner

Förbered fyllning
1

Värm ugnen till 220 °C/200 °C (varmluft) om du inte har en mikrovågsugn.

Häll av tonfisk.

Skär salladslök i tunna skivor.

Blanda tonfisk, salladslök, srirachamajonnäs, salt och en nypa peppar i en medelstor skål. Ställ åt sidan.

Förbered grönsaker
2

Halvera och kärna ur avokado. Gröp ur med en sked och skär i tunna skivor.

Skölj sallad. Ansa sallad och separera salladsbladen.

Grovhacka basilika.

Värm tortillas
3

Värm tortillas i 30–60 sek i mikrovågsugnen, eller täckta med folie i ugnen i 4–5 min.

Servera
4

Fördela sallad mellan tortillas och toppa med tonfisk, avokado, basilika och mer sallad.

Vik ihop sidorna och rulla ihop till en wrap.