Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. Tortillawraps med tonfisk och avokado är en perfekt lunch som går snabbt att svänga ihop. Tonfisken får sällskap av srirachamajonnäs och salladslök i en krämig blandning med lagom sting och vi tillsätter sallad och basilika till wrapsen.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
2 st
Tortillabröd
(Innehåller Gluten, Vete)
160 g
Tonfisk i vatten
(Innehåller Fisk)
1 st
Avokado
200 g
Romansallad
1 st
Salladslök
100 g
Vegansk srirachamajonnäs
1 portionspåse
Basilika
¼ tsk
Salt till fisk
Värm ugnen till 220 °C/200 °C (varmluft) om du inte har en mikrovågsugn.
Häll av tonfisk.
Skär salladslök i tunna skivor.
Blanda tonfisk, salladslök, srirachamajonnäs, salt och en nypa peppar i en medelstor skål. Ställ åt sidan.
Halvera och kärna ur avokado. Gröp ur med en sked och skär i tunna skivor.
Skölj sallad. Ansa sallad och separera salladsbladen.
Grovhacka basilika.
Värm tortillas i 30–60 sek i mikrovågsugnen, eller täckta med folie i ugnen i 4–5 min.
Fördela sallad mellan tortillas och toppa med tonfisk, avokado, basilika och mer sallad.
Vik ihop sidorna och rulla ihop till en wrap.