
Hypnotisera de minsta i familjen med ljudeffekterna från dina lustfyllda tuggor när du äter vår krispiga kyckling och se på när deras små munnar börjar vattnas.
Produceras i en anläggning som hanterar ägg, mjölk, fisk, jordnötter, sesamfrö, skaldjur, soja, trädnötter och vete.
280
Kycklinginnerfilé
150
Kålmix
500
Potatis
50
Pankoströbröd
(Innehåller: Gluten, Vete)
40
Aioli
(Innehåller: Ägg, Senap)
1
Citrusfrukt
1
Ägg

Sätt ugnen på 220°C/200°C varmluft. Skär potatis till pommes och placera dem på en plåt med bakplåtspapper. Ringla över olivolja* och krydda med salt* och peppar*. Baka i ugnen tills pommesen har blivit krispiga, 30-35 min. TIPS: Om potatisen är väldigt små går det så klart lika bra att skära dem i klyftor istället för pommes.

Skär kycklingen i 3 cm bitar. Vispa ägg* i en djup tallrik. Blanda panko med en nypa salt* och peppar* i ytterligare en tallrik. Panera kycklingen genom att först vända dem i ägg*, sedan i panko. Tips: Har du inga ägg hemma kan du använda 1 dl mjölk istället.

Hetta upp en generös skvätt olja* i en stekpanna på medelhög värme - oljan ska täcka botten på stekpannan. Fritera kycklingen i 7-8 min, eller tills den är genomstekt och krispig. VIKTIGT: Kycklingen är färdiglagad när köttet är vitt utan inslag av rosa.

Skär lime i klyftor.

Lägg salladsmixen i en skål. Tillsätt en skvätt limejuice och en generös skvätt olivolja*. Krydda med salt* och peppar* och blanda ordentligt.

Servera den krispiga kycklingen med pommes, frisk sallad och aioli.