Det är sommar, solen skiner och givetvis ska vi grilla. Ikväll grillar vi hotdogs med spännande twist. Vi bygger våra hotdogs med krispigt bröd, baconlindad korv, BBQ-sås, rostad lök och coleslaw med persilja och aioli. Ljuvliga tillbehör är hemlagade cajunpommes och grillad majs med cajunkryddor.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
500
Potatis
4
Ay Cajun-ba
(Innehåller Sulfiter)
1
Majskolv
125
Bacon, skivor
320
Korv
150
Strimlad salladsmix
(Kan innehålla Selleri)
1
Bladpersilja
80
Aioli
(Innehåller Ägg, Senap)
4
Korvbröd
(Innehåller Gluten, Vete, Havre Kan innehålla Ägg, Senap, Soja, Nötter, Sesam, Mjölk)
60
BBQ-sås
(Innehåller Sulfiter, Senap)
½
Rostad lök
(Innehåller Gluten)
2
Smör (steg 6)
Värm ugnen till 240°C/220°C (varmluft).
Skär potatis (oskalad) i 1 cm tunna pommes och placera dem på en plåt [2 plåtar, 4P] med bakplåtspapper.
Blanda med olivolja, hälften av Ay Cajun-ba, salt och peppar.
Rosta i 25-35 min, eller tills gyllene.
Riv bort blasten och halvera majs.
Ringla över olivolja, krydda med salt och peppar, och packa in i folie.
Placera på en ny plåt med bakplåtspapper och ställ åt sidan.
PÅ GRILLEN: Grilla oskalad majs i 10-15 min.
Linda in korvar i bacon.
Placera korvar på plåten med majs, och tillaga i 15-25 min, tills majs är mör, korv är genomstekt och bacon är spröd.
PÅ GRILLEN: Grilla baconlindad korv i 4-6 min, vänd regelbundet, tills bacon är spröd.
Under tiden, finhacka persilja.
Blanda salladsmix, persilja och hälften av aioli i en medelstor skål. Krydda med salt och peppar, blanda väl, och ställ åt sidan.
Värm korvbröd på gallret i ugnen i 2-3 min tills genomvarma, när det återstår 3 min av pommes tillagningstid.
PÅ GRILLEN: Värm korvbröd i 1 min på varje sida, tills brödet fått lite färg.
Bre BBQ-sås på korvbröden, och fyll dem med korv och coleslaw.
Ringla över resterande BBQ-sås och strö över rostad lök [½ paket, 2P].
Servera med pommes, majs och resterande aioli och coleslaw.
Toppa majs med smör [2 msk | 4 msk] och strö över resterande Ay Cajun-ba.