
Det är sommar, solen skiner och givetvis ska vi grilla. Ikväll grillar vi hotdogs med spännande twist. Vi bygger våra hotdogs med krispigt bröd, baconlindad korv, BBQ-sås, rostad lök och coleslaw med persilja och aioli. Ljuvliga tillbehör är hemlagade cajunpommes och grillad majs med cajunkryddor.
Produceras i en anläggning som hanterar ägg, mjölk, fisk, jordnötter, sesamfrö, skaldjur, soja, trädnötter och vete.
500
Potatis
4
Ay Cajun-ba
(Innehåller: Sulfiter)
1
Majskolv
125
Bacon, skivor
320
Korv
150
Strimlad salladsmix
(Kan innehålla spår av: Selleri)
1
Bladpersilja
80
Aioli
(Innehåller: Ägg, Senap)
4
Korvbröd
(Innehåller: Gluten, Vete, Havre Kan innehålla spår av: Ägg, Senap, Soja, Nötter, Sesam, Mjölk)
60
BBQ-sås
(Innehåller: Sulfiter, Senap)
½
Rostad lök
(Innehåller: Gluten)
2
Smör (steg 6)

Värm ugnen till 240°C/220°C (varmluft).
Skär potatis (oskalad) i 1 cm tunna pommes och placera dem på en plåt [2 plåtar, 4P] med bakplåtspapper.
Blanda med olivolja, hälften av Ay Cajun-ba, salt och peppar.
Rosta i 25-35 min, eller tills gyllene.

Riv bort blasten och halvera majs.
Ringla över olivolja, krydda med salt och peppar, och packa in i folie.
Placera på en ny plåt med bakplåtspapper och ställ åt sidan.
PÅ GRILLEN: Grilla oskalad majs i 10-15 min.

Linda in korvar i bacon.
Placera korvar på plåten med majs, och tillaga i 15-25 min, tills majs är mör, korv är genomstekt och bacon är spröd.
PÅ GRILLEN: Grilla baconlindad korv i 4-6 min, vänd regelbundet, tills bacon är spröd.

Under tiden, finhacka persilja.
Blanda salladsmix, persilja och hälften av aioli i en medelstor skål. Krydda med salt och peppar, blanda väl, och ställ åt sidan.

Värm korvbröd på gallret i ugnen i 2-3 min tills genomvarma, när det återstår 3 min av pommes tillagningstid.
PÅ GRILLEN: Värm korvbröd i 1 min på varje sida, tills brödet fått lite färg.

Bre BBQ-sås på korvbröden, och fyll dem med korv och coleslaw.
Ringla över resterande BBQ-sås och strö över rostad lök [½ paket, 2P].
Servera med pommes, majs och resterande aioli och coleslaw.
Toppa majs med smör [2 msk | 4 msk] och strö över resterande Ay Cajun-ba.