
Enkla och läckra recept för vardagens bästa stunder. Varje recept innehåller tydliga instruktioner med bara 4 steg och alla ingredienser som behövs till 2 personer. Sugen på en riktig lunchklassiker? Här är den: nyrostad bagel med rökt lax, färskost med dill och kapris. Smaklig spis!
Produceras i en anläggning som hanterar ägg, mjölk, fisk, jordnötter, sesamfrö, skaldjur, soja, trädnötter och vete.
2 st
Sesambagel
(Innehåller: Korn, Gluten, Sesam, Vete)
100 g
Kallrökt lax
(Innehåller: Fisk)
150 g
Färskost
(Innehåller: Mjölk)
30 g
Kapris
1 st
Dill
¼ tsk
Salt till dressing

Värm ugnen till 220 °C/200 °C (varmluft) om du vill rosta bagels.
Dela på bagels.
Placera bagels med skärsidan upp på en plåt med bakplåtspapper.
Rosta i ugnen i 6–8 min, eller tills krispiga och gyllene.
TIPS: Våra bagels kan ätas rätt ur påsen, men vi rekommenderar att rosta dem.

Finhacka dill.

Blanda färskost och dill i en liten skål. Krydda med salt och en nypa peppar.

Bre färskost på bagelhalvorna.
Fyll bagels med lax och kapris.