Enkla och läckra recept för vardagens bästa stunder. Varje recept innehåller tydliga instruktioner med bara 4 steg och alla ingredienser som behövs till en sharingrätt. Letar du efter något knaprigt och krämigt till fredagsmyset, brunchen eller bokcirkelträffen? Varsågod: rosta baguette i ugnen och rulla getost i en blandning av pistagenötter, tranbär och rosmarin. Snabbt, enkelt och makalöst gott!
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
100 g
Getost
(Innehåller: Mjölk)
1 st
Baguette
(Innehåller: Vete, Gluten)
20 g
Pistagenötter
(Innehåller: Nötter, pistagenötter)
20 g
Tranbär
(Kan innehålla spår av: Sesam, Nötter, Jordnötter)
1 st
Rosmarin
1 msk
Olja till bröd
¼ tsk
Salt till bröd
Värm ugnen till 220 °C/200 °C (varmluft).
Skär baguette i 1,5 cm tjocka skivor.
Lägg skivorna på en plåt med bakplåtspapper, ringla över olivolja och strö över salt.
Rosta i mitten av ugnen i 6–8 min, eller tills gyllene och krispiga.
Under tiden, finhacka tranbär, rosmarin och pistagenötter.
Blanda tranbär, rosmarin och pistagenötter i en djup tallrik.
Ta ut getost från förpackningen och dela den i skivor.
Rulla getostskivorna i pistageblandningen.
Lägg upp getost och rostad baguette på ett fat.