
Är ni en familj som älskar lasagne? Kanske är det dags att testa en ny variant med denna vegetariska pastagratäng. Vi kokar rigatoni och steker vegofärs med lök, vitlök och tex mex-kryddor innan vi tillsätter tomatsås. Pasta och vegofärs får sällskap av mornaysås och ost och medan gratängen gräddas blandar vi en morotssallad med koriander och lime.
Produceras i en anläggning som hanterar ägg, mjölk, fisk, jordnötter, sesamfrö, skaldjur, soja, trädnötter och vete.
1 paket
Rigatoni
(Innehåller: Vete, Gluten Kan innehålla spår av: Soja)
160 g
Vegofärs
(Innehåller: Gluten, Korn, Soja)
1 st
Vitlöksklyfta
5 g
Tex-Mex
8 g
Ay Cajun-ba
(Innehåller: Sulfiter)
100 g
Mornaysås
(Innehåller: Mjölk)
½ paket
Krossade tomater, vitlök & lök
40 g
Finriven ost
(Innehåller: Mjölk, Ägg)
2 st
Morot
1 portionspåse
Koriander
½ st
Lime
1 st
Lök
1 st
Jalapeno
1 msk
Olivolja (steg 2)
½ tsk
Socker (steg 3)
½ tsk
Salt (steg 3)
½ dl
Vatten (steg 4)
½ msk
Olivolja (steg 5)
¼ tsk
Salt (steg 5)





