Lunchpizzabullar med chorizo till barn
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Lunchpizzabullar med chorizo till barn

Lunchpizzabullar med chorizo till barn

10 st | med gouda och majs

Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser ingår. Skäm bort barnen med en riktigt god matsäck på utflykten. Vi gräddar pizzabullar med ost, chorizo och majs. Om det skulle bli några över går de utmärkt att frysa.

Allergener:
Gluten
Vete
Mjölk

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid30 minuter
tio minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

1 st

Pizzadeg

(Innehåller: Gluten, Vete Kan innehålla spår av: Sesam)

120 g

Tärnad chorizo

(Innehåller: Mjölk)

100 g

Riven gouda

(Innehåller: Mjölk)

1 g

Majs

35 g

Tomatpuré

Ingår inte i din leverans

½ tsk

Socker till sås

1 msk

Vatten till sås

¼ tsk

Salt till sås

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3819 kJ
Energi (kcal)913 kcal
Fett34.5 g
varav mättat15.4 g
Kolhydrater106.1 g
varav socker11.4 g
Protein45.4 g
Salt5.7 g

Instruktioner

Förbered sås
1

Värm ugnen till 220 °C/200 °C (varmluft).

Ta ut pizzadegen från kylen och dess förpackning minst 10 min innan tillagning.

Blanda tomatpuré, socker, vatten, salt och en nypa peppar i en liten skål.

TIPS: Rumstempererad deg är lättare att kavla ut.

Förbered pizzarullar
2

Strö generöst med vetemjöl över köksbänken.

Placera degen på ytan med mjöl och rulla ut den med händerna (eller en kavel) tills den är 25 cm i diameter.

Om degen är svår att rulla ut kan du låta den vila i några minuter och försöka igen.

Häll av majs.

Bre ett tunt lager tomatsås på degen. Toppa med ett jämnt lager ost, chorizo och majs.

Grädda pizzabullar
3

Rulla ihop degen till en rulle och skär den i 10 bitar.

Placera ut pizzabullar på en plåt med bakplåtspapper med skärsidan uppåt och neråt och tryck till dem lätt med handen.

Grädda i ugnen i 15–18 min, eller tills gyllene och genomgräddade.

Servera
4

Lägg pizzabullar i en matlåda när de har svalnat.

TIPS: Frys resterande pizzabullar och värm dem när de ska ätas.

Meal right image

Upptäck liknande recept

Meal left image