
I kväll frestar vi med en matig sandwich med stekta vegobitar som får underbar smak av BBQ-sås och vår egen kryddblandning som vi kallar Ay Cajun-ba. Vi serverar vår sandwich med rostad potatis och krispig coleslaw med aioli och spetskål.
Produceras i en anläggning som hanterar ägg, mjölk, fisk, jordnötter, sesamfrö, skaldjur, soja, trädnötter och vete.
2 st
Briochebröd
(Innehåller: Ägg, Gluten, Mjölk, Vete Kan innehålla spår av: Sesam, Soja)
240 g
Pulled beans
(Innehåller: Ägg, Gluten, Vete, Korn, Soja)
4 g
Ay Cajun-ba
(Innehåller: Sulfiter)
60 g
BBQ-sås
(Innehåller: Sulfiter, Senap)
500 g
Potatis
150 g
Förskuren spetskål
40 g
Aioli
(Innehåller: Ägg, Senap)
1 st
Morot
1 msk
Vatten (steg 3)
1 msk
Olivolja (steg 4)
1 msk
Smör (steg 4)

Värm ugnen till 240 °C/220 °C (varmluft).
Skär potatis (oskalad) i 1 cm tjocka klyftor och placera dem på en plåt med bakplåtspapper.
Blanda med olivolja, salt och peppar.
Rosta i ugnen i 25–35 min, eller tills gyllene.

Under tiden, riv morot (oskalad).

Blanda aioli, vatten [1 msk | 2 msk], en nypa salt och peppar i en medelstor skål.
Rör ner spetskål och morot och ställ åt sidan till servering.

Hetta upp olivolja [1 msk | 2 msk] i en stor stekpanna när potatis har 5 min kvar i ugnen.
Tillsätt pulled beans, Ay Cajun-ba, en nypa salt och peppar till pannan. Stek tills brynt, 3–4 min.
Rör i smör [1 msk | 2 msk] och ta av stekpannan från värmen.
Tillsätt BBQ-sås och rör om.

Under tiden, dela briochebröd på mitten och placera direkt på ugnsgallret.
Värm i ugnen i 3–4 min, eller tills uppvärmda.

Lägg upp potatis på tallrikar.
Fyll bröd med pulled beans och en sked coleslaw.
Servera resterande coleslaw till.