Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. En rätt som är perfekt att dela och receptkort med 4 steg. Dessa spröda smördegssnurror bjuder på en härlig fyllning med färsk spenat och cheddar- och goudaost och doppas i en krämig dippsås med crème fraiche och paprikakrydda. Perfekta som snacks, till brunchen eller picknicken.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
225 g
Smördeg
(Innehåller: Vete, Gluten Kan innehålla spår av: Sesam)
50 g
Cheddar-/goudamix, riven
(Innehåller: Mjölk)
150 ml
Crème fraiche
(Innehåller: Mjölk)
4 g
Hello Sunrise
(Innehåller: Selleri, Senap)
30 g
Spenat
Värm ugnen till 240 °C/220 °C (varmluft).
Skölj spenat.
Rulla ut smördeg och fördela spenat, ost och hälften av Hello Sunrise i ett jämnt lager på den.
Rulla ihop degen på längden och skär den i ca 1,5 cm breda snurror.
Lägg försiktigt över snurrorna på en plåt med bakplåtspapper med skärsidan uppåt.
Grädda i ugnen i 12–14 min, eller tills gyllene och genomgräddade.
Blanda crème fraiche och resterande Hello Sunrise i en liten skål.
Servera snurror med crème fraiche-dipp.