Skip to main content
Spenat- och cheddarsnurror

Spenat- och cheddarsnurror

Sharingrätt | med krämig dippsås

Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. En rätt som är perfekt att dela och receptkort med 4 steg. Dessa spröda smördegssnurror bjuder på en härlig fyllning med färsk spenat och cheddar- och goudaost och doppas i en krämig dippsås med crème fraiche och paprikakrydda. Perfekta som snacks, till brunchen eller picknicken.

Allergener:
Vete
Gluten
Mjölk
Selleri
Senap

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid25 minuter
tio minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

225 g

Smördeg

(Innehåller: Vete, Gluten Kan innehålla spår av: Sesam)

50 g

Cheddar-/goudamix, riven

(Innehåller: Mjölk)

150 ml

Crème fraiche

(Innehåller: Mjölk)

4 g

Hello Sunrise

(Innehåller: Selleri, Senap)

30 g

Spenat

Näringsvärden

Energi (kJ)3268 kJ
Energi (kcal)781 kcal
Fett63.2 g
varav mättat20.3 g
Kolhydrater38.3 g
varav socker3.3 g
Kostfiber2.7 g
Protein14 g
Salt2.1 g
Calcium1.1 mg
Iron0.1 mg

Instruktioner

1

Värm ugnen till 240 °C/220 °C (varmluft).

Skölj spenat.

Rulla ut smördeg och fördela spenat, ost och hälften av Hello Sunrise i ett jämnt lager på den.

2

Rulla ihop degen på längden och skär den i ca 1,5 cm breda snurror.

Lägg försiktigt över snurrorna på en plåt med bakplåtspapper med skärsidan uppåt.

Grädda i ugnen i 12–14 min, eller tills gyllene och genomgräddade.

3

Blanda crème fraiche och resterande Hello Sunrise i en liten skål.

4

Servera snurror med crème fraiche-dipp.

Meal right image

Upptäck liknande recept

Meal left image