Morotssoppa och stenugnsbakad baguette
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Morotssoppa och stenugnsbakad baguette

Morotssoppa och stenugnsbakad baguette

1000 ml | 2-3 portioner | Värm på spis eller i mikrovågsugn

Observera att bilden på produkten endast är ett serveringsförslag - eventuella ytterligare ingredienser på bilden med produkten som inte är listade nedan ingår inte i produkten du köper.

Tillagning:

Mikrovågsugn:

  1. Häll innehållet i förpackningen i en skål.
  2. Ställ skålen i mikron och värm i ca 1 min. på 700-900 W.
  3. Rör om lite och värm därefter i ytterligare 1 min. eller tills mycket varmt.

Gryta:

  1. Häll innehållet i förpackningen i en kastrull.
  2. Värm på medelhög temperatur i 5-6 min. med frekvent omrörning

Ugn:

  1. Värm ugnen till 220°C/200°C (varmluft).
  2. Placera baguette direkt på ugnsgallret och värm i ugnen i 7-8 min.
Allergener:
Selleri
Gluten
Vete

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

1 st

Morotssoppa

(Innehåller Selleri Kan innehålla Spelt, Sulfiter, Nötter, Valnöt, Havre, Ägg, Råg, Soja, Vete, Korn, Mjölk, Gluten, Lupin, Mandel, Hasselnöt, Senap, Fisk, Jordnötter)

2 st

Baguette

(Innehåller Gluten, Vete Kan innehålla Sesam)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)1337 kJ
Energi (kcal)320 kcal
Fett3.6 g
varav mättat0.6 g
Kolhydrater63.6 g
varav socker5.6 g
Protein9 g
Salt1.8 g

Instruktioner