Smoothiebowl på mango och passionsfrukt
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Smoothiebowl på mango och passionsfrukt

2 portioner | med mandlar och kokos

Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. Med våra goda smoothiebowl startar du dagen på bästa sätt med en riktig vitaminboost! Vi mixar mango och passionsfrukt med kokosmjölk och yoghurt till en tropisk smoothie och serverar den toppad med rostade mandlar och riven kokos.

Allergener:
Mjölk
Nötter

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid20 minuter
tio minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

1 st

Mango

180 ml

Kokosmjölk

150 g

Yoghurt

(Innehåller Mjölk)

15 g

Riven kokos

(Kan innehålla Korn, Sesam, Råg, Jordnötter, Vete, Gluten, Nötter, Spelt, Havre)

2 st

Passionsfrukt

40 g

Mandlar

(Innehåller Nötter Kan innehålla Råg, Sesam, Spelt, Vete, Korn, Gluten, Havre, Jordnötter)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2147 kJ
Energi (kcal)513 kcal
Fett35.5 g
varav mättat20.8 g
Kolhydrater32.7 g
varav socker24.2 g
Protein10.6 g
Salt0.2 g

Instruktioner

1

Skala och skär mango i två delar längs med kärnan i mitten. Tärna i stora bitar.

Halvera passionsfrukt.

TIPS: Frys den skurna frukten kvällen före för en tjockare smoothie.

Rosta mandlar
2

Hetta upp en stor stekpanna på medelhög värme.

Placera påsen med mandlar på en plan yta. Krossa dem sedan genom att banka dem med botten av en stekpanna.

Rosta i 3–4 min, eller tills gyllene.

3

Tillsätt mango, hälften av passionsfrukten (gröp ur fruktkött och kärnor), yoghurt och kokosmjölk till mixern.

Mixa i 1–2 min, eller till önskad konsistens.

TIPS: Tillsätt några isbitar när du mixar för en kallare och fylligare smoothie.

4

Häll upp smoothie i skålar.

Toppa med resterande passionsfrukt, mandlar och riven kokos.