Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. Skäm bort barnen och skicka med en lyxig matlåda med hemgjorda pizzabullar! Vi toppar dem med majs och riven ost och serverar dem med gurkstavar och äppelklyftor.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
100 g
Riven gouda
(Innehåller: Mjölk)
70 g
Tomatpuré
1 st
Pizzadeg
(Innehåller: Gluten, Vete Kan innehålla spår av: Sesam)
1 g
Majs
2 st
Gurka
2 st
Äpple
¼ tsk
Socker till sås
1 msk
Vatten till sås
¼ tsk
Salt till sås
Värm ugnen till 220 °C/200 °C (varmluft).
Tag pizzadej ud af køleskabet og indpakningen mindst 10 min før tilberedning.
Häll av majs.
Blanda tomatpuré, socker, vatten, salt och en nypa peppar i en liten skål.
Strö generöst med vetemjöl över köksbänken.
Placera degen på ytan med mjöl och rulla ut degen med händerna (eller en kavel) tills den är 25 cm i diameter.
Bre på ett tunt lager tomatsås på degen. Strö över ost och majs i ett jämnt lager.
TIPS: Rumstempererad deg är lättare att kavla ut.
Rulla ihop degen och skär den i 6 bullar.
Placera pizzabullar på en plåt med bakplåtspapper och tryck försiktigt till dem med händerna.
Grädda i ugnen i 15–18 min, eller tills gyllene.
Under tiden, skär gurka i 1 cm tjocka stavar.
Halvera, kärna ur och skär äpple i klyftor.
Placera pizzabullar i matlådor med äppelklyftor och gurkstavar.