
Ikväll frestar vi med en matig sandwich med stekta pulled beans som får underbar smak av BBQ-sås och vår egen kryddblandning som vi kallar Ay Cajun-ba. Vi serverar våra BBQ pulled bean-sandwich med rostad potatis, och krispig coleslaw med aioli, kål och äpple.
Produceras i en anläggning som hanterar ägg, mjölk, fisk, jordnötter, sesamfrö, skaldjur, soja, trädnötter och vete.
2
Briochebröd
(Innehåller: Ägg, Gluten, Mjölk, Vete Kan innehålla spår av: Sesam, Soja)
240
Pulled beans
(Innehåller: Ägg, Gluten, Vete, Korn, Soja)
4
Ay Cajun-ba
(Innehåller: Sulfiter)
60
BBQ-sås
(Innehåller: Sulfiter, Senap)
500
Potatis
1
Äpple
40
Aioli
(Innehåller: Ägg, Senap)
200
Spetskål
1
Vatten (steg 3)
1
Olivolja (steg 4)
1
Smör (steg 4)

Sätt ugnen på 240°C/220°C varmluft.
Skär potatis (oskalad) i 1 cm tunna klyftor, och placera på en plåt med bakplåtspapper. Blanda med lite olivolja, salt och peppar.
Rosta i ugnen i 20-25 min, eller tills gyllene.

Halvera, kärna ur och skär äpple i tunna skivor.

Blanda aioli, vatten [1 msk | 2 msk], en nypa salt och peppar i en medelstor skål. Rör i spetskål och äpple, och ställ åt sidan tills servering.

När det återstår 5 min av potatisens tillsagningstid, hetta upp olivolja [1 msk I 2 msk] i en stor stekpanna på medelhög värme.
Stek pulled beans, krydda med Ay Cajun-ba, en nypa salt och peppar, tills brynt, 3-4 min.
Rör i smör [1 msk | 2 msk], och ta av från värme.
Rör i BBQ-sås och se till att pulled beans är täckta med sås.

Medan du stekter pulled beans, dela bröd på mitten och placera dem direkt på ugnsgallret. Värm i ugnen i 3-4 min, tills genomvarma.

Lägg upp rostad potatis och bröd på tallrikar.
Fyll briochebröd med pulled beans och coleslaw.
Servera med resterande coleslaw.