Skip to main content
BBQ pulled bean-sandwich
BBQ pulled bean-sandwich

BBQ pulled bean-sandwich

med krispig coleslaw och rostad potatis

4.0
(315)

Ikväll frestar vi med en matig sandwich med stekta pulled beans som får underbar smak av BBQ-sås och vår egen kryddblandning som vi kallar Ay Cajun-ba. Vi serverar våra BBQ pulled bean-sandwich med rostad potatis, och krispig coleslaw med aioli, kål och äpple.

Taggar:
Vegetarisk
Allergener:
Ägg
Gluten
Mjölk
Vete
Korn
Soja
Sulfiter
Senap

Produceras i en anläggning som hanterar ägg, mjölk, fisk, jordnötter, sesamfrö, skaldjur, soja, trädnötter och vete.

Tillagningstid35 minuter
15 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

2

Briochebröd

(Innehåller: Ägg, Gluten, Mjölk, Vete Kan innehålla spår av: Sesam, Soja)

240

Pulled beans

(Innehåller: Ägg, Gluten, Vete, Korn, Soja)

4

Ay Cajun-ba

(Innehåller: Sulfiter)

60

BBQ-sås

(Innehåller: Sulfiter, Senap)

500

Potatis

1

Äpple

40

Aioli

(Innehåller: Ägg, Senap)

200

Spetskål

Ingår inte i din leverans

1

Vatten (steg 3)

1

Olivolja (steg 4)

1

Smör (steg 4)

Näringsvärden

Energi (kcal)1033 kcal
Energi (kJ)4323 kJ
Fett43.5 g
varav mättat9.4 g
Kolhydrater117.1 g
varav socker27.8 g
Protein43.7 g
Salt4.1 g

Köksredskap

Bakplåt
Stekpanna

Instruktioner

Rosta potatis
1

Sätt ugnen på 240°C/220°C varmluft.

Skär potatis (oskalad) i 1 cm tunna klyftor, och placera på en plåt med bakplåtspapper. Blanda med lite olivolja, salt och peppar.

Rosta i ugnen i 20-25 min, eller tills gyllene.

Förbered äpple
2

Halvera, kärna ur och skär äpple i tunna skivor. 

Förbered coleslaw
3

Blanda aioli, vatten [1 msk | 2 msk], en nypa salt och peppar i en medelstor skål. Rör i spetskål och äpple, och ställ åt sidan tills servering.

Stek pulled beans
4

När det återstår 5 min av potatisens tillsagningstid, hetta upp olivolja [1 msk I 2 msk] i en stor stekpanna på medelhög värme.

Stek pulled beans, krydda med Ay Cajun-ba, en nypa salt och peppar, tills brynt, 3-4 min.

Rör i smör [1 msk | 2 msk], och ta av från värme.

Rör i BBQ-sås och se till att pulled beans är täckta med sås.

Värm bröd
5

Medan du stekter pulled beans, dela bröd på mitten och placera dem direkt på ugnsgallret. Värm i ugnen i 3-4 min, tills genomvarma.

Servera
6

Lägg upp rostad potatis och bröd på tallrikar.

Fyll briochebröd med pulled beans och coleslaw.

Servera med resterande coleslaw.