BBQ pulled bean-sandwich
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ pulled bean-sandwich

BBQ pulled bean-sandwich

med krispig coleslaw och rostad potatis

Ikväll frestar vi med en matig sandwich med stekta pulled beans som får underbar smak av BBQ-sås och vår egen kryddblandning som vi kallar Ay Cajun-ba. Vi serverar våra BBQ pulled bean-sandwich med rostad potatis, och krispig coleslaw med aioli, kål och äpple.

Taggar:
Vegetarisk
Allergener:
Ägg
Gluten
Mjölk
Vete
Korn
Soja
Sulfiter
Senap

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid35 minuter
15 minuter
SvårighetsgradLätt

Ingredienser

Antal portioner

2

Briochebröd

(Innehåller Ägg, Gluten, Mjölk, Vete Kan innehålla Sesam, Soja)

240

Pulled beans

(Innehåller Gluten, Vete, Korn, Ägg, Soja)

4

Ay Cajun-ba

(Innehåller Sulfiter)

60

BBQ-sås

(Innehåller Sulfiter, Senap)

500

Potatis

1

Äpple

40

Aioli

(Innehåller Ägg, Senap)

200

Spetskål

Ingår inte i din leverans

1

Vatten (steg 3)

1

Olivolja (steg 4)

1

Smör (steg 4)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kcal)1033 kcal
Energi (kJ)4323 kJ
Fett43.5 g
varav mättat9.4 g
Kolhydrater117.1 g
varav socker27.8 g
Protein43.7 g
Salt4.1 g

Köksredskap

Bakplåt
Stekpanna

Instruktioner

Rosta potatis
1

Sätt ugnen på 240°C/220°C varmluft.

Skär potatis (oskalad) i 1 cm tunna klyftor, och placera på en plåt med bakplåtspapper. Blanda med lite olivolja, salt och peppar.

Rosta i ugnen i 20-25 min, eller tills gyllene.

Förbered äpple
2

Halvera, kärna ur och skär äpple i tunna skivor. 

Förbered coleslaw
3

Blanda aioli, vatten [1 msk | 2 msk], en nypa salt och peppar i en medelstor skål. Rör i spetskål och äpple, och ställ åt sidan tills servering.

Stek pulled beans
4

När det återstår 5 min av potatisens tillsagningstid, hetta upp olivolja [1 msk I 2 msk] i en stor stekpanna på medelhög värme.

Stek pulled beans, krydda med Ay Cajun-ba, en nypa salt och peppar, tills brynt, 3-4 min.

Rör i smör [1 msk | 2 msk], och ta av från värme.

Rör i BBQ-sås och se till att pulled beans är täckta med sås.

Värm bröd
5

Medan du stekter pulled beans, dela bröd på mitten och placera dem direkt på ugnsgallret. Värm i ugnen i 3-4 min, tills genomvarma.

Servera
6

Lägg upp rostad potatis och bröd på tallrikar.

Fyll briochebröd med pulled beans och coleslaw.

Servera med resterande coleslaw.