Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. En rätt som är perfekt att dela och receptkort med 4 steg. Skäm bort familjen eller vännerna med en riktig lyxkorv som du svänger ihop på nolltid! Vi serverar den stekta korven i varma korvbröd med egensyltad gurka, remouladsås, senap och rostad lök.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
4 st
Korvbröd
(Innehåller: Gluten, Vete, Havre Kan innehålla spår av: Ägg, Senap, Soja, Nötter, Sesam, Mjölk)
640 g
Korv
1 st
Gurka
12 ml
Vitvinsvinäger
(Innehåller: Sulfiter)
1 st
Rostad lök
(Innehåller: Gluten, Vete)
75 g
Remouladsås
(Innehåller: Ägg, Senap)
30 g
Senap
(Innehåller: Senap)
½ tsk
Socker till inläggning
1 dl
Vatten till inläggning
¼ tsk
Salt till inläggning
Värm ugnen till 240 °C/220 °C (varmluft).
Skär gurka i tunna skivor.
Blanda vitvinsvinäger, socker, vatten och salt i en liten skål.
Vänd gurka i lagen och ställ skålen åt sidan.
Häll av lagen innan servering.
Hetta upp en skvätt olivolja i en stekpanna på medelhög värme.
Stek korv i 4–6 min, eller tills genomstekt.
Under tiden, öppna korvbröd.
Placera korvbröd direkt på ugnsgallret.
Rosta i 2–3 min, eller tills uppvärmda.
Bre korvbröd med remouladsås och fyll dem med korv.
Toppa med senap, syltad gurka och rostad lök.