Avokado- och prosciuttobaguette
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Avokado- och prosciuttobaguette

Avokado- och prosciuttobaguette

2 portioner | med gräslök

Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. Börja morgonen med en extra god frukost eller sväng ihop en lätt lunch eller ett smarrigt mellanmål med vår lyxiga baguette. Vi toppar med krämigt avokadomos och krispig rostad prosciutto för njutning i varenda tugga!

Allergener:
Gluten
Vete

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid15 minuter
tio minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

2 st

Avokado

1 portionspåse

Gräslök

1 st

Citron

50 g

Prosciutto

2 st

Baguette

(Innehåller Gluten, Vete Kan innehålla Sesam)

Ingår inte i din leverans

½ tsk

Salt till guacamole

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2679 kJ
Energi (kcal)640 kcal
Fett26.1 g
varav mättat6.7 g
Kolhydrater72.2 g
varav socker11.8 g
Protein18.7 g
Salt4.4 g

Instruktioner

Rosta prosciutto
1

Värm ugnen till 220 °C/200 °C (varmluft).

Placera prosciutto på en plåt med bakplåtspapper och rosta i ugnen i 8–10 min, eller tills gyllene och krispig.

Rosta baguette
2

Halvera baguetter på längden.

Placera brödhalvor med skärsidan uppåt på en plåt med bakplåtspapper.

Grädda i ugnen i 6–8 min, tills krispiga och rostade.

TIPS: Våra baguetter kan ätas rätt ur påsen, men vi rekommenderar att rosta dem.

Gör avokadomos
3

Under tiden, halvera citron.

Halvera och kärna ur avokado. Gröp ur den med en sked. Mosa avokado med en generös skvätt citronsaft, salt och en nypa peppar i en medelstor skål.

Finhacka gräslök.

TIPS: Tillsätt eventuellt en skvätt olivolja till avokadomoset.

Servera
4

Bre baguettehalvor med avokadomos.

Bryt prosciutto i mindre bitar och strö över.

Toppa med gräslök.