
Enkla och läckra recept för vardagens bästa stunder. Varje recept innehåller tydliga instruktioner med bara 4 steg och alla ingredienser som behövs till 2 personer. Börja morgonen med en extra god frukost eller sväng ihop en lätt lunch eller ett smarrigt mellanmål med vår lyxiga baguette. Vi toppar med krämigt avokadomos och krispig rostad prosciutto för njutning i varenda tugga!
Produceras i en anläggning som hanterar ägg, mjölk, fisk, jordnötter, sesamfrö, skaldjur, soja, trädnötter och vete.
2 st
Avokado
1 st
Gräslök
1 st
Citrusfrukt
50 g
Prosciutto
2 st
Baguette
(Innehåller: Vete, Gluten)
½ tsk
Salt till guacamole

Värm ugnen till 220 °C/200 °C (varmluft).
Placera prosciutto på en plåt med bakplåtspapper och rosta i ugnen i 8–10 min, eller tills gyllene och krispig.

Halvera baguetter på längden.
Placera brödhalvor med skärsidan uppåt på en plåt med bakplåtspapper.
Grädda i ugnen i 6–8 min, tills krispiga och rostade.
TIPS: Våra baguetter kan ätas rätt ur påsen, men vi rekommenderar att rosta dem.

Under tiden, halvera citrusfrukt.
Halvera och kärna ur avokado. Gröp ur den med en sked. Mosa avokado med en generös skvätt citrussaft, salt och en nypa peppar i en medelstor skål.
Finhacka gräslök.
TIPS: Tillsätt eventuellt en skvätt olivolja till avokadomoset.

Bre baguettehalvor med avokadomos.
Bryt prosciutto i mindre bitar och strö över.
Toppa med gräslök.