Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. Börja morgonen med en extra god frukost eller sväng ihop en lätt lunch eller ett smarrigt mellanmål med vår lyxiga baguette. Vi toppar med krämigt avokadomos och krispig rostad prosciutto för njutning i varenda tugga!
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
2 st
Avokado
1 portionspåse
Gräslök
1 st
Citron
50 g
Prosciutto
2 st
Baguette
(Innehåller Gluten, Vete Kan innehålla Sesam)
½ tsk
Salt till guacamole
Värm ugnen till 220 °C/200 °C (varmluft).
Placera prosciutto på en plåt med bakplåtspapper och rosta i ugnen i 8–10 min, eller tills gyllene och krispig.
Halvera baguetter på längden.
Placera brödhalvor med skärsidan uppåt på en plåt med bakplåtspapper.
Grädda i ugnen i 6–8 min, tills krispiga och rostade.
TIPS: Våra baguetter kan ätas rätt ur påsen, men vi rekommenderar att rosta dem.
Under tiden, halvera citron.
Halvera och kärna ur avokado. Gröp ur den med en sked. Mosa avokado med en generös skvätt citronsaft, salt och en nypa peppar i en medelstor skål.
Finhacka gräslök.
TIPS: Tillsätt eventuellt en skvätt olivolja till avokadomoset.
Bre baguettehalvor med avokadomos.
Bryt prosciutto i mindre bitar och strö över.
Toppa med gräslök.