Skip to main content
Zucchini, ricotta and walnut fritters

Zucchini, ricotta and walnut fritters

with roasted potato and dill yoghurt

Allergener:
Nötter
Soja
Mjölk
Gluten
Vete
Ägg

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid35 minuter
35 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Potatis

1 st

Zucchini

40 g

Valnötter

2 g

Citronpeppar

1 st

Worcestershiresås

100 g

Ricotta

25 g

Pankoströbröd

40 g

Finriven ost

1 st

Dill

75 ml

Yoghurt

60 g

Salladsmix

1 st

Äpple

1 st

Morot, Julienne

Ingår inte i din leverans

½ tsk

Salt (steg 1)

1 st

Ägg (steg 2)

½ tsk

Salt (steg 2)

¼ tsk

Salt (steg 4)

1 msk

Olivolja (steg 5)

¼ tsk

Salt (steg 5)

Näringsvärden

Energi (kJ)3222 kJ
Energi (kcal)770 kcal
Fett40.2 g
varav mättat13.3 g
Kolhydrater75.2 g
varav socker21.4 g
Kostfiber8.5 g
Protein28.7 g
Kolesterol0.1 mg
Salt6.4 g
Potassium1150 mg

Köksredskap

Bakplåt
Stekpanna
Rivjärn

Instruktioner

1
2
3
4
5
6