Zucchini, ricotta and walnut fritters
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Zucchini, ricotta and walnut fritters

with roasted potato and dill yoghurt

Allergener:
Nötter
•Soja
•Mjölk
•Gluten
•Vete
â€¢Ă„gg

Läs produktetiketten för att fĂ¥ all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid35 minuter
35 minuter
NivĂ¥Lätt

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Potatis

1 st

Zucchini

40 g

Valnötter

(InnehĂ¥ller Nötter Kan innehĂ¥lla Sesam, Jordnötter)

2 g

Citronpeppar

1 st

WorcestershiresĂ¥s

(InnehĂ¥ller Soja)

100 g

Ricotta

(InnehĂ¥ller Mjölk)

25 g

Pankoströbröd

(InnehĂ¥ller Gluten, Vete)

40 g

Finriven ost

(InnehĂ¥ller Mjölk, Ă„gg)

1 portionspĂ¥se

Dill

75 ml

Yoghurt

(InnehĂ¥ller Mjölk)

60 g

Salladsmix

1 st

Ă„pple

1 st

Morot, Julienne

IngĂ¥r inte i din leverans

½ tsk

Salt (steg 1)

1 st

Ă„gg (steg 2)

½ tsk

Salt (steg 2)

¼ tsk

Salt (steg 4)

1 msk

Olivolja (steg 5)

¼ tsk

Salt (steg 5)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3222 kJ
Energi (kcal)770 kcal
Fett40.2 g
varav mättat13.3 g
Kolhydrater75.1 g
varav socker20.7 g
Protein28.7 g
Salt6.4 g

Köksredskap

•BakplĂ¥t
•Stekpanna
•Rivjärn

Instruktioner

1
2
3
4
5
6