Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. Pak choi är ett vanligt inslag i wokrätter, men smakar också supergott på egen hand. Ugnsrostad med sesamolja och sesamfrön blir den en perfekt sidorätt.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
2 st
Pak choi
20 ml
Sesamolja
(Innehåller Sesam)
10 g
Sesamfrön
(Innehåller Sesam Kan innehålla Korn, Kamut, Nötter, Havre, Jordnötter, Råg, Spelt, Vete)
¼ tsk
Salt till grönsaker
Värm ugnen till 200° C/180° C (varmluft).
Halvera pak choi på längden.
Ringla sesamolja över skärsidan och strö över salt och sesamfrön.
Placera pak choi med skärsidan uppåt på en plåt med bakplåtspapper.
Rosta i ugnen i 12–15 min, eller tills mjuk.
Lägg upp pak choi på en tallrik med skärsidan upp.