Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. Gyllenrostade bagels med lyxiga toppings är den ultimata helgfrukosten, och dagens version bjuder på den perfekta blandningen av syrligt och sött. Vi brer våra sesambagels med färskost och hallonsylt, toppar med hackade pistagenötter och serverar dem med apelsinklyftor.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
150 g
Färskost
(Innehåller Mjölk)
30 g
Pistagenötter
(Innehåller Nötter Kan innehålla Korn, Gluten, Havre, Jordnötter, Råg, Sesam, Spelt, Vete)
100 g
Hallonsylt
2 st
Sesambagel
(Innehåller Korn, Gluten, Sesam, Vete)
1 st
Apelsin
Dela på bagels.Om du vill rosta dem, värm ugnen till 220 ºC/200 °C (varmluft).
Placera bagels, skärsidan upp, på en plåt med bakplåtspapper.Rosta i ugnen i 6–8 min, eller tills krispiga och gyllene.
TIPS: Våra bagels kan ätas rätt ur påsen, men vi rekommenderar att rosta dom.
Grovhacka pistagenötter.
Halvera apelsin och ta bort vita hinnor och kärnor. Skär den i klyftor.
Bre bagels med klickar av färskost och hallonsylt i ett fint schackrutemönster.
Toppa bagels med pistagenötter och servera med apelsinklyftor.