Produceras i en anläggning som hanterar ägg, mjölk, fisk, jordnötter, sesamfrö, skaldjur, soja, trädnötter och vete.
250 g
Torsk
(Innehåller: Fisk)
4 g
Harissakrydda
170 g
Bulgur
(Innehåller: Vete, Gluten)
½ st
Granatäpple
1 st
Gurka
1 st
Mynta
1 st
Bladpersilja
30 g
Spenat
75 ml
Gräddfil
(Innehåller: Mjölk)
1 st
Vitlöksklyfta
1 st
Citron
20 g
Pinjenötter
(Kan innehålla spår av: Gluten, Nötter, Sesam, Havre, Spelt, Jordnötter, Råg, Korn, Vete)
2 st
Tomat
50 g
Grekisk ost
(Innehåller: Mjölk)
4.5 dl
Vatten till bulgur
½ tsk
Salt till bulgur
¼ tsk
Salt till fisk
¼ tsk
Salt till sallad