Panerad grillost-tacos | Gör din egen version
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Panerad grillost-tacos | Gör din egen version

med brynt majs och hamburgardressing

Tacos är alltid en hit, speciellt när man själv får bestämma vad man vill ha i! Det kan du i kväll, när vi värmer tortillabröd, steker panerad grillost gyllene och spröd, blandar hamburgardressing och hackar grönsaker, så att alla får lov att skapa sin egen favoritkombo.

Taggar:
Barnvänlig
Allergener:
Gluten
Vete
Mjölk
Selleri
Senap
Ägg

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid25 minuter
20 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

8 st

Minitortillas

(Innehåller: Gluten, Vete Kan innehålla spår av: Senap, Soja)

200 g

Grillost

(Innehåller: Mjölk)

100 g

Romansallad

4 g

Hello Sunrise

(Innehåller: Selleri, Senap)

1 st

Tomat

75 ml

Gräddfil

(Innehåller: Mjölk)

1 st

Bladpersilja

25 g

Majonnäs

(Innehåller: Senap, Ägg)

50 g

Pankoströbröd

(Innehåller: Gluten, Vete)

1 g

Majs

Ingår inte i din leverans

1 msk

Ketchup till sås

2 dl

Mjöl till panering

1 st

Ägg till panering

1 msk

Olja till stekning

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)4756 kJ
Energi (kcal)1137 kcal
Fett59.5 g
varav mättat29.2 g
Kolhydrater108 g
varav socker14.2 g
Protein46.6 g
Salt5.8 g

Instruktioner

Stek majs
1

Värm ugnen till 220 °C/200 °C (varmluft) om du inte har en mikrovågsugn.

Häll av majs.

Hetta upp en medelstor stekpanna på medelhög värme. 

Stek majs i 4–5 min, eller tills lätt brynt.

Ställ åt sidan i en liten skål.

2

Grovhacka tomat och persilja.

Ansa sallad. Halvera den på längden och grovhacka.

Lägg tomat, persilja och sallad i separata skålar och ställ åt sidan.

Blanda dressing
3

Blanda majonnäs, gräddfil, Hello Sunrise och ketchup i en liten skål. Ställ åt sidan.

4

Skär grillost i 2 cm stora bitar.

Lägg mjöl i en djup tallrik.

Vispa ägg i en ny djup tallrik. 

Blanda panko och en generös nypa peppar i en tredje djup tallrik. 

5

Vänd grillost först i mjöl, sen i ägg och sist i panko. 

Hetta upp en stor stekpanna på medelhög värme och tillsätt olivolja så det täcker pannan.

Stek grillost i 2–3 min per sida min, eller tills gyllene.

Värm tortillas i 30–60 sek i mikrovågsugnen, eller täckta med folie i ugnen i 4–5 min.

6

Låt alla bygga sina egna tacos med tortillas, grillost, dressing och tillbehör.

Meal right image

Upptäck liknande recept

Meal left image