
Snabba och smarriga recept som är perfekta för frukost i tre dagar. Innehåller receptkort med 3 x 2 steg och portionerade ingredienser för tre måltider för två personer. Krämig chiapudding kan varieras i all oändlighet med olika smaksättningar och toppings. Här får du tre varianter – med ananas, hallonsylt och mango och passionsfrukt – att förbereda kvällen innan.
Produceras i en anläggning som hanterar ägg, mjölk, fisk, jordnötter, sesamfrö, skaldjur, soja, trädnötter och vete.
100 g
Chiafrön
(Kan innehålla spår av: Sesam, Nötter, Jordnötter)
540 ml
Kokosmjölk
450 g
Yoghurt
(Innehåller: Mjölk)
75 g
Honung
1 st
Granatäpple
100 g
Hallonsylt
40 g
Mandlar
(Innehåller: Nötter Kan innehålla spår av: Sesam, Jordnötter, Råg, Spelt, Vete, Korn, Gluten, Havre)
227 g
Ananasskivor
15 g
Riven kokos
(Kan innehålla spår av: Sesam, Nötter, Jordnötter, Råg, Spelt, Vete, Korn, Gluten, Havre)
1 st
Mynta
30 g
Pistagenötter
(Innehåller: Nötter, pistaschmandel Kan innehålla spår av: Sesam, Jordnötter, Råg, Spelt, Vete, Korn, Gluten, Havre)
1 st
Mango
1 st
Passionsfrukt

Blanda chiafrön (30 g), kokosmjölk [1 paket], honung [1 paket] och en nypa salt i en liten skål kvällen innan.
Sätt på ett lock och låt stå i kylen till morgonen efter.
Tillsätt yoghurt [1 paket] till skålen med chiapudding på morgonen för en krämig konsistens.

Finhacka mynta. Häll av lag från ananas och tärna den i små bitar. Blanda ananas och mynta i en liten skål.
Hetta upp en stor stekpanna på medelhög värme. Rosta riven kokos i 3–4 min, eller tills gyllene.
Fördela hälften av chiapuddingen i glas, fortsätt med hälften av ananasen, sedan resterande chiapudding och sist resterande ananas. Toppa med kokos.

Blanda chiafrön (30 g), kokosmjölk [1 paket], honung [1 paket] och en nypa salt i en liten skål kvällen innan.
Sätt på ett lock och låt stå i kylen till morgonen efter.
Tillsätt yoghurt [1 paket] till skålen med chiapudding på morgonen för en krämig konsistens.

Grovhacka mandlar. Hetta upp en stor stekpanna på medelhög värme. Rosta mandlar i 3–4 min, eller tills gyllene.
Rulla granatäpple mot arbetsytan så kärnorna lossnar. Dela det på mitten, sänk ner halvorna i en skål med vatten och lossa försiktigt kärnorna med händerna. Låt kärnorna sjunka till botten, ta bort de vita hinnorna från ytan och häll av vattnet.
Fördela hälften av chiapuddingen i glas, fortsätt med hallonsylt och hälften av granatäpplet, sedan resterande chiapudding och sist resterande granatäpple. Toppa med mandlar.
TIPS: Lossa kärnorna under vatten för att förhindra att köket färgas rosa!

Blanda chiafrön (30 g), kokosmjölk [1 paket], honung [1 paket] och en nypa salt i en liten skål kvällen innan.
Sätt på ett lock och låt stå i kylen till morgonen efter.
Tillsätt yoghurt [1 paket] till skålen med chiapudding på morgonen för en krämig konsistens.

Grovhacka pistagenötter. Hetta upp en stor stekpanna på medelhög värme. Rosta pistagenötter i 3–4 min, eller tills gyllene.
Halvera passionsfrukt och gröp ur kärnorna med en sked.
Skala och skär mango i två delar längs med kärnan i mitten. Tärna i 1 cm stora bitar.
Fördela hälften av chiapuddingen i glas, fortsätt med hälften av mangon, sedan resterande chiapudding och sist resterande mango och passionsfrukt. Toppa med pistagenötter.