Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. Pitabröd med krämig tonfiskröra går snabbt att laga och passar perfekt i matsäcken. Vi serverar pitafickorna med körsbärstomater och päron att snacksa på.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
2 st
Pitabröd
(Innehåller: Gluten, Vete)
160 g
Tonfisk i vatten
(Innehåller: Fisk)
75 ml
Crème fraiche
(Innehåller: Mjölk)
1 st
Gurka
125 g
Körsbärstomater
2 st
Päron
¼ tsk
Salt till fisk
Värm ugnen till 240 °C/220 °C (varmluft).
Halvera pitabröd till fickor. Placera dem direkt på gallret och rosta i ugnen i 3–4 min, eller tills uppvärmda.
TIPS: Våra pitabröd kan ätas som de är, men vi rekommenderar att värma dem.
Halvera, kärna ur och skär päron i klyftor.
Halvera körsbärstomater.
Skär gurka i halvmånar.
Häll av tonfisk.
Blanda tonfisk, crème fraiche, salt och en nypa peppar i en medelstor skål.
Fyll pitafickor med tonfisk och gurka.
Lägg pitabröd i en matlåda med päronklyftor och körsbärstomater.