Tonfiskfylld pita som matsäck till barn
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tonfiskfylld pita som matsäck till barn

Tonfiskfylld pita som matsäck till barn

2 portioner | med gurka och tomat

Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. Pitabröd med krämig tonfiskröra går snabbt att laga och passar perfekt i matsäcken. Vi serverar pitafickorna med körsbärstomater och päron att snacksa på.

Allergener:
Gluten
Vete
Fisk
Mjölk

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstidtio minuter
tio minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

2 st

Pitabröd

(Innehåller: Gluten, Vete)

160 g

Tonfisk i vatten

(Innehåller: Fisk)

75 ml

Crème fraiche

(Innehåller: Mjölk)

1 st

Gurka

125 g

Körsbärstomater

2 st

Päron

Ingår inte i din leverans

¼ tsk

Salt till fisk

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)1854 kJ
Energi (kcal)443 kcal
Fett13.4 g
varav mättat7.7 g
Kolhydrater55.9 g
varav socker17.1 g
Protein21.2 g
Salt1.8 g

Instruktioner

Rosta pitabröd
1

Värm ugnen till 240 °C/220 °C (varmluft).

Halvera pitabröd till fickor. Placera dem direkt på gallret och rosta i ugnen i 3–4 min, eller tills uppvärmda.

TIPS: Våra pitabröd kan ätas som de är, men vi rekommenderar att värma dem.

Förbered grönsaker
2

Halvera, kärna ur och skär päron i klyftor.

Halvera körsbärstomater.

Skär gurka i halvmånar.

Blanda tonfiskröra
3

Häll av tonfisk.

Blanda tonfisk, crème fraiche, salt och en nypa peppar i en medelstor skål.

Servera
4

Fyll pitafickor med tonfisk och gurka.

Lägg pitabröd i en matlåda med päronklyftor och körsbärstomater.

Meal right image

Upptäck liknande recept

Meal left image