Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. Vår goda och mättande smoothiebowl fungerar precis lika bra till frukost som till mellanmål. Mango, frystorkade blåbär och yoghurt blir en krämig kombo, och vi toppar med jordnötssmör, rostade mandlar och riven kokos.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
1 st
Mango
8 g
Frystorkade blåbär
300 g
Yoghurt
(Innehåller: Mjölk)
25 g
Honung
50 g
Jordnötssmör
(Innehåller: Jordnötter)
40 g
Mandlar
(Innehåller: Nötter Kan innehålla spår av: Råg, Sesam, Spelt, Vete, Korn, Gluten, Havre, Jordnötter)
15 g
Riven kokos
(Kan innehålla spår av: Korn, Sesam, Råg, Jordnötter, Vete, Gluten, Nötter, Spelt, Havre)
Lägg frystorkade blåbär i en skål och häll över kallt vatten tills blåbären täcks.
Låt ligga i blöt i 5 min.
Skala och skär mango i två delar längs med kärnan i mitten. Tärna i stora bitar.
Placera påsen med mandlar på en plan yta. Krossa dem sedan genom att banka dem med botten av en stekpanna.
Hetta upp en stor stekpanna på medelhög värme.
Rosta mandlar i 3–4 min, eller tills gyllene.
Tillsätt mango, frystorkade blåbär och vatten, honung och yoghurt till mixern.
Mixa i 1–2 min, eller tills smoothien har önskad konsistens.
TIPS: 1) Lägg honung i en skål med varmt vatten i 1 min om den har stelnat. 2) Tillsätt några isbitar när du mixar för en kallare och fylligare smoothie.
Häll upp smoothie i skålar och ringla över jordnötssmör.
Garnera med mandlar och riven kokos.