topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Lax- och avokadowrap

Lax- och avokadowrap

2 portioner | med syltad rödlök och aioli

Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. Njut av en god och lättlagad lunch med vår enkla wrap. Kallrökt lax och avokado får sällskap av aioli, sallad och syltad rödlök i varma tortillabröd.

Allergener:
Fisk
Gluten
Vete
Sulfiter
Ägg
Senap

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid15 minuter
15 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

1 st

Avokado

100 g

Kallrökt lax

(Innehåller: Fisk)

2 st

Tortillabröd

(Innehåller: Gluten, Vete)

1 st

Rödlök

12 ml

Vitvinsvinäger

(Innehåller: Sulfiter)

200 g

Romansallad

80 g

Aioli

(Innehåller: Ägg, Senap)

Ingår inte i din leverans

½ tsk

Socker till inläggning

1 msk

Vatten till inläggning

¼ tsk

Salt till inläggning

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2932 kJ
Energi (kcal)701 kcal
Fett45.9 g
varav mättat6.4 g
Kolhydrater45 g
varav socker8.1 g
Protein20.2 g
Salt3.5 g

Instruktioner

Sylta rödlök
1

Värm ugnen till 220 °C/200 °C (varmluft) om du inte har en mikrovågsugn. 

Halvera rödlök och skär den i tunna skivor. 

Blanda vitvinsvinäger, socker, vatten och salt i en liten skål. 

Vänd rödlök i lagen och ställ skålen åt sidan. 

Häll av lagen innan servering.

Förbered grönsaker
2

Ansa sallad och separera salladsbladen.

Halvera och kärna ur avokado. Gröp ur den med en sked och skär i tunna skivor.

Värm tortillas
3

Värm tortillas i 30–60 sek i mikrovågsugnen, eller täckta med folie i ugnen i 4–5 min.

TIPS: Våra tortillas kan ätas som de är, men vi rekommenderar att värma dem.

Servera
4

Fördela aioli, sallad, lax, syltad lök och avokado mellan tortillas.

Vik in ändarna och rulla ihop till wraps.