Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. Njut av en god och lättlagad lunch med vår enkla wrap. Kallrökt lax och avokado får sällskap av aioli, sallad och syltad rödlök i varma tortillabröd.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
1 st
Avokado
100 g
Kallrökt lax
(Innehåller: Fisk)
2 st
Tortillabröd
(Innehåller: Gluten, Vete)
1 st
Rödlök
12 ml
Vitvinsvinäger
(Innehåller: Sulfiter)
200 g
Romansallad
80 g
Aioli
(Innehåller: Ägg, Senap)
½ tsk
Socker till inläggning
1 msk
Vatten till inläggning
¼ tsk
Salt till inläggning
Värm ugnen till 220 °C/200 °C (varmluft) om du inte har en mikrovågsugn.
Halvera rödlök och skär den i tunna skivor.
Blanda vitvinsvinäger, socker, vatten och salt i en liten skål.
Vänd rödlök i lagen och ställ skålen åt sidan.
Häll av lagen innan servering.
Ansa sallad och separera salladsbladen.
Halvera och kärna ur avokado. Gröp ur den med en sked och skär i tunna skivor.
Värm tortillas i 30–60 sek i mikrovågsugnen, eller täckta med folie i ugnen i 4–5 min.
TIPS: Våra tortillas kan ätas som de är, men vi rekommenderar att värma dem.
Fördela aioli, sallad, lax, syltad lök och avokado mellan tortillas.
Vik in ändarna och rulla ihop till wraps.