Skip to main content
Korean pork tenderloin in ganjang sauce

Korean pork tenderloin in ganjang sauce

with kohlrabi kimchi and spring onion rice

Taggar:
Proteinrik
Mjölkfri
Mer grönt
Allergener:
Soja
Sesamzaad
Hvede
Gluten

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid30 minuter
30 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Haricots verts

150 g

Jasminris

1 st

Morot

75 g

Koreansk BBQ-sås

25 ml

Sojasås

1 st

Salladslök

2 g

Chiliflakes

1 st

Lime

10 g

Sesamfrön

1 st

Kålrabbi, vit

300 g

Rumpstek

4 g

Kycklingbuljong

Ingår inte i din leverans

3 dl

Vatten till ris

½ tsk

Salt till ris

½ msk

Olja till grönsaker

Näringsvärden

Energi (kJ)2751 kJ
Energi (kcal)658 kcal
Fett12.6 g
varav mättat2.7 g
Kolhydrater91.2 g
varav socker16.9 g
Kostfiber12.3 g
Protein42.6 g
Salt6.1 g
Potassium187.5 mg
Calcium52.9 mg
Iron0.6 mg

Instruktioner

1
2
3
4
5
6