Skip to main content
Italian-style roasted cabbage wedges

Italian-style roasted cabbage wedges

with tomato lentils and crispy olive pangrattato

Taggar:
Vegetarisk
Allergener:
Mjölk
Ägg
Selleri
Sulfiter

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid45 minuter
30 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Spetskål

400 g

Småpotatis

20 g

Finriven ost

(Innehåller: Mjölk, Ägg)

35 g

Tomatpuré

4 g

Grönsaksbuljong

(Innehåller: Selleri)

12 ml

Balsamvinäger

(Innehåller: Sulfiter)

1 st

Basilika

20 g

Kalamataoliver

1 st

Lök

15 g

Pankoströbröd

2 st

Vitlöksklyfta

50 g

Röda linser

(Kan innehålla spår av: Gluten)

1 g

Chiliflakes

60 g

Calabresepesto

Ingår inte i din leverans

2 msk

Olivolja (steg 2)

1.5 msk

Olivolja (steg 5)

2 dl

Vatten (steg 5)

Näringsvärden

Energi (kJ)2797 kJ
Energi (kcal)668 kcal
Fett36.1 g
varav mättat8.5 g
Kolhydrater62.4 g
varav socker14.2 g
Kostfiber10.6 g
Protein18.8 g
Salt2.3 g
Trans Fat0.1 g
Potassium57.6 mg
Calcium9.3 mg
Iron0.6 mg

Köksredskap

Bakplåt
Stekpanna
Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6