Italian-style roasted cabbage wedges
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Italian-style roasted cabbage wedges

with tomato lentils and crispy olive pangrattato

Taggar:
Vegetarisk
Allergener:
Mjölk
•Ägg
•Selleri
•Sulfiter

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid45 minuter
30 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Spetskål

400 g

Småpotatis

20 g

Finriven ost

(Innehåller Mjölk, Ägg)

½ burk

Tomatpuré

4 g

Grönsaksbuljong

(Innehåller Selleri)

12 ml

Balsamvinäger

(Innehåller Sulfiter)

1 portionspåse

Basilika

20 g

Kalamataoliver

1 st

Lök

15 g

Pankoströbröd

2 st

Vitlöksklyfta

50 g

Röda linser

(Kan innehålla Gluten)

1 g

Chiliflakes

60 g

Calabresepesto

Ingår inte i din leverans

2 msk

Olivolja (steg 2)

1.5 msk

Olivolja (steg 5)

2 dl

Vatten (steg 5)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2836 kJ
Energi (kcal)678 kcal
Fett37.1 g
varav mättat8.6 g
Kolhydrater60.6 g
varav socker14.5 g
Protein18.6 g
Salt2.3 g

Köksredskap

•Bakplåt
•Stekpanna
•Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6