topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hello pizza

Hello pizza

med basilikamarinerade körsbärstomater, rucola och pecorinoflarn

Dyk ner i en kvadratisk bassäng med himlasända smaker som är allt annat än kantiga. Den fylliga smaken från de basilikamarinerade körsbärstomaterna får dina smaklökar att flyta iväg mot Venedigs solnedgång efter en romantiskt skur av parmseanflarn.

Taggar:
Vegetarisk
Allergener:
Mjölk
Vete
Gluten

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid15 minuter
SvårighetsgradMedel

Ingredienser

Antal portioner

200

Körsbärstomater

15

Balsamvinäger

300

Tomatsås

100

Riven mozzarella

(Innehåller Mjölk)

20

Pecorino Romano ost

1

Basilika

70

Rucola

1

Pizzadeg

(Innehåller Vete, Gluten)

Ingår inte i din leverans

½

Olivolja

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kcal)743 kcal
Energi (kJ)3107 kJ
Fett23.45 g
varav mättat9.1 g
Kolhydrater2.8 g
varav socker2.8 g
Protein26.94 g
Salt3.8 g

Instruktioner

Förbered pizzabasen
1

Sätt ugnen på 200°C. Rulla ut pizzadeg och det medföljande bakplåtspappret på en plåt [2 plåtar, 4 pers]. Bre på tomatsås och strö över mozzarella. Grädda pizzan i ugnen, ca 15 min.

Dela tomater
2

Halvera körsbärstomater. Finhacka basilika.

Marinera tomater
3

Blanda tomater, basilika, balsamvinäger, olivolja* [1/2 msk, 2 pers | 1 msk, 4 pers], en nypa salt* och peppar* i en bunke.

Toppa pizzan
4

Toppa pizzan med rucola, marinerade körsbärstomater och krydda med en nypa salt* och peppar*. Skeda även över tomatjuicen från skålen på pizzan. Riv pecorino med en potatisskalare och lägg flarnen ovanpå pizzan.

Servera
5

Dela pizzan i bitar, och middagen är serverad.

Meal right image

Upptäck liknande recept

Meal left image