
Duck leg and redwine jus
with baked vegetables and bean salad
Taggar:
Under 650 kcal
•Glutenfri
Allergener:
Mjölk
•Sulfiter
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
Tillagningstid35 minuter
20 minuter
SvårighetsgradLätt
Ingredienser
Antal portioner
½ st
Rosmarin
300 g
Potatis
½ st
Butternutpumpa
1 st
Lök
1 st
Rödbeta
430 g
Sous vide anklår, confiterat
10 g
Pinjenötter
(Kan innehålla Vete, Nötter, Jordnötter, Sesam, Korn, Havre, Råg, Spelt)
75 g
Haricots verts
40 g
Rucola
20 g
Italiensk hårdost, hyvlad
(Innehåller Mjölk)
1 portionspåse
Timjan
120 g
Rödvinssås
(Innehåller Sulfiter)
Ingår inte i din leverans
¼ msk
Olivolja (steg 4)
¼ tsk
Salt (steg 4)
2 msk
Vatten (steg 5)
Köksredskap
•Bakplåt
•Stekpanna
Instruktioner
1
2
3
4
5
6