Duck leg and redwine jus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Duck leg and redwine jus

with baked vegetables and bean salad

Taggar:
Glutenfri
Allergener:
Sulfiter
Mjölk

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid35 minuter
20 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

½ st

Rosmarin

75 g

Haricots verts

120 g

Rödvinssås

(Innehåller Sulfiter)

½ st

Butternutpumpa

340 g

Ankbröst, sous vide

10 g

Pinjenötter

(Kan innehålla Vete, Nötter, Jordnötter, Sesam, Korn, Havre, Råg, Spelt)

300 g

Potatis

1 st

Rödbeta

40 g

Rucola

20 g

Italiensk hårdost, hyvlad

(Innehåller Mjölk)

1 st

Lök

1 portionspåse

Timjan

Ingår inte i din leverans

½ tsk

Salt till grönsaker

¼ tsk

Salt till kött

¼ msk

Olja till sallad

¼ tsk

Salt till sallad

½ dl

Vatten till sås

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3019 kJ
Energi (kcal)722 kcal
Fett35.8 g
varav mättat10.7 g
Kolhydrater60.2 g
varav socker13.9 g
Protein41.4 g
Salt4.1 g

Instruktioner

1
2
3
4
5
6