Duck leg and redwine jus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Duck leg and redwine jus

Duck leg and redwine jus

with baked vegetables and bean salad

Taggar:
Glutenfri
Allergener:
Mjölk
Sulfiter

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid35 minuter
20 minuter
SvårighetsgradLätt

Ingredienser

Antal portioner

½ st

Rosmarin

300 g

Potatis

½ st

Butternutpumpa

1 st

Lök

1 st

Rödbeta

430 g

Sous vide anklår, confiterat

10 g

Pinjenötter

(Kan innehålla Vete, Nötter, Jordnötter, Sesam, Korn, Havre, Råg, Spelt)

75 g

Haricots verts

40 g

Rucola

20 g

Italiensk hårdost, hyvlad

(Innehåller Mjölk)

1 portionspåse

Timjan

120 g

Rödvinssås

(Innehåller Sulfiter)

Ingår inte i din leverans

¼ msk

Olivolja (steg 4)

¼ tsk

Salt (steg 4)

2 msk

Vatten (steg 5)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3318 kJ
Energi (kcal)793 kcal
Fett36.1 g
varav mättat10.6 g
Kolhydrater57.5 g
varav socker13.9 g
Protein57.7 g
Salt3.2 g

Köksredskap

Bakplåt
Stekpanna

Instruktioner

1
2
3
4
5
6