Skip to main content
Indian veggie curry pie
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Indian veggie curry pie

with lentils and fresh carrot salad

Allergener:
Senap
Mjölk
Selleri

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

390 g

Gröna linser

(Kan innehålla spår av: Gluten)

275 g

Blomkål

2 st

Morot

20 g

Gul currypasta

(Innehåller: Senap)

2 st

Vitlöksklyfta

30 g

Spenat

½ paket

Crème fraiche

(Innehåller: Mjölk)

4 g

Grönsaksbuljong

(Innehåller: Selleri)

4 g

Milda Mahal

500 g

Bakpotatis

1 st

Koriander

½ st

Lime

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2216 kJ
Energi (kcal)530 kcal
Fett14.9 g
varav mättat8.1 g
Kolhydrater77.3 g
varav socker14.6 g
Protein18 g
Salt2.3 g

Instruktioner

1
2
3
4
5
6