HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconCaprese Quesadillas
topBanner
Caprese quesadillas

Caprese quesadillas

med guacamole och rucolasallad

Allergener:mjölksulfitergluten

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid15 minuter
SvårighetsgradMedel
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

15 ml

Tomat

4 st

Crème fraiche

(Innehållermjölk)

50 g

Balsamvinäger

(Innehållersulfiter)

60 g

Tortillabröd

(Innehållergluten)

1 st

Riven mozzarella

(Innehållermjölk)

Pesto, grön

(Innehållermjölk, sulfiter)

Rödlök

Basilika

Rucola

Lime

Avokado

Näringsvärden
Näringsvärdenarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100 g
Energi (kJ)4037.4766 kJ
Energi (kcal)964.98 kcal
Fett35.935 g
varav mättat7.9 g
Kolhydrater127.3305 g
varav socker4.6 g
Protein28.976 g
Salt3.8 g
Instruktioner
Instruktionerarrow up iconarrow up icon
1


2

ALL TEXT IN TIP SECTIONS: Bre halva sidan av varje tortilla med crème fraiche (använd endast hälften!). Bre ett tunt lager pesto på den andra halvan. Placera tomat, rödlök, basilika och riven mozzarella [1/2 påse, 2 pers] ovanpå sidan med crème fraiche. Krydda med en nypa salt* och peppar*. Vik varje tortilla på mitten till halvmånar.TIPS: Den andra hälften crème fraiche ska vi använda till guacamolen i steg 5. 

3


4


5


6

Lägg upp rucola på era tallrikar och ringla över en skvätt balsamvinäger. Fördela därefter era quesadillas och guacamolen.