15 ml
Tomat
4 st
Crème fraiche
(Innehållermjölk)50 g
Balsamvinäger
(Innehållersulfiter)60 g
Tortillabröd
(Innehållergluten)1 st
Riven mozzarella
(Innehållermjölk)Pesto, grön
(Innehållermjölk, sulfiter)Rödlök
Basilika
Rucola
Lime
Avokado
ALL TEXT IN TIP SECTIONS: Bre halva sidan av varje tortilla med crème fraiche (använd endast hälften!). Bre ett tunt lager pesto på den andra halvan. Placera tomat, rödlök, basilika och riven mozzarella [1/2 påse, 2 pers] ovanpå sidan med crème fraiche. Krydda med en nypa salt* och peppar*. Vik varje tortilla på mitten till halvmånar.TIPS: Den andra hälften crème fraiche ska vi använda till guacamolen i steg 5.
Lägg upp rucola på era tallrikar och ringla över en skvätt balsamvinäger. Fördela därefter era quesadillas och guacamolen.