
Tacos är alltid en hit, speciellt när man själv får bestämma vad man vill ha i! Det kan du i kväll, när vi värmer tortillabröd, steker panerad halloumi gyllene och spröd, blandar hamburgardressing och hackar grönsaker, så att alla kan skapa sin egen favoritkombo.
Produceras i en anläggning som hanterar ägg, mjölk, fisk, jordnötter, sesamfrö, skaldjur, soja, trädnötter och vete.
8 st
Minitortillas
(Innehåller: Gluten, Vete Kan innehålla spår av: Senap, Soja)
200 g
Halloumi
(Innehåller: Mjölk)
100 g
Romansallad
4 g
Hello Sunrise
(Innehåller: Selleri, Senap)
2 st
Tomat
75 ml
Gräddfil
(Innehåller: Mjölk)
1 st
Bladpersilja
25 g
Majonnäs
(Innehåller: Senap, Ägg)
50 g
Pankoströbröd
(Innehåller: Gluten, Vete)
1 st
Majs
1 msk
Ketchup till sås
2 dl
Mjöl till panering
1 st
Ägg till panering
1 msk
Olja till stekning

Värm ugnen till 220 °C/200 °C (varmluft) om du inte har en mikrovågsugn.
Häll av majs.
Hetta upp en medelstor stekpanna på medelhög värme.
Stek majs i 4–5 min, eller tills lätt brynt.
Ställ åt sidan i en liten skål.

Grovhacka tomat och persilja.
Ansa sallad. Halvera den på längden och grovhacka.
Lägg tomat, persilja och sallad i separata skålar och ställ åt sidan.

Blanda majonnäs, gräddfil, Hello Sunrise och ketchup i en liten skål. Ställ åt sidan.

Skär halloumi i 2 cm stora bitar.
Lägg mjöl i en djup tallrik.
Vispa ägg i en ny djup tallrik.
Blanda panko och en generös nypa peppar i en tredje djup tallrik.

Vänd halloumi först i mjöl, sen i ägg och sist i panko.
Hetta upp en stor stekpanna på medelhög värme och tillsätt olivolja så det täcker pannan.
Stek halloumi i 2–3 min per sida min, eller tills gyllene.
Värm tortillas i 30–60 sek i mikrovågsugnen, eller täckta med folie i ugnen i 4–5 min.

Låt alla bygga sina egna tacos med tortillas, halloumi, dressing och tillbehör.