Moroccan apricot glazed beef meatballs
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Moroccan apricot glazed beef meatballs

with chermoula yoghurt and cauliflower rice

Allergener:
Mjölk
•Gluten
•Vete
•Senap

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid35 minuter
35 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

1 st

Morot

2 st

Rödbeta

1 portionspåse

Mynta & koriander

½ st

Vitlöksklyfta

75 g

Yoghurt

(Innehåller Mjölk)

½ g

Chiliflakes

225 g

Nötfärs

25 g

Ströbröd

(Innehåller Gluten, Vete)

4 g

Panamat

25 g

Aprikoschutney

(Innehåller Senap)

275 g

Blomkål

Ingår inte i din leverans

½ tsk

Salt

¼ tsk

Salt (steg 2)

1 st

Ägg (steg 3)

½ tsk

Salt (steg 3)

1 msk

Smör (steg 4)

½ tsk

Salt (steg 5)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2100 kJ
Energi (kcal)502 kcal
Fett23.8 g
varav mättat11.7 g
Kolhydrater35.4 g
varav socker20.3 g
Protein34.5 g
Salt5.2 g

Köksredskap

•Bakplåt
•Large Frying Pan

Instruktioner

1
2
3
4
5
6